Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meghan ako najväčšia rebelka v kráľovskej rodine? Ani náhodou, táto kráska behá veselo hore bez!
Zdielať na

Meghan ako najväčšia rebelka v kráľovskej rodine? Ani náhodou, táto kráska behá veselo hore bez!

Zdroj: youtube/screenshot

Treba uznať, že v britskej kráľovskej rodine sa to priam hemží peknými ženami. A to nielen tými, ktoré sa tam privydali, ale majú dostatok krásavíc aj priamo medzi pokrvnými príbuznými. Nedávno sa vydávala vyhlásená krásavica Lady Kitty Spencer (30), ktorá je sesternicou princov Williama a Harryho, za postaršieho miliardára. V nádherných svadobných šatoch bola jej krása neprehliadnuteľná a ocitla sa aj na titulkách mnohých časopisov. Tam sa často vyskutuje aj ďalšia královská krásavica priamo z rodu Windsorovcov, Amelia (26).

Hoci má Lady Amelia Sophia Theodora Mary Margaret Windsor, ako sa píše celé jej meno, iba 26 rokov, má za sebou celkom slušnú kariéru. Je vnučkou bratranca kráľovnej Alžbety II., princa Edwarda, vojvodu z Kentu a je 42. v poradí v nástupníckej línii na britský trón. V roku 2016 sa stala dievčaťom z obálky časopisu Tatler a o rok neskôr predvádzala v Miláne modely značky Dolce & Gabbana. V súčasnosti podpísala zmluvu s prestížnou módnou agentúrou Storm Model Management, kde sa preslávila módna ikona Kate Moss. 

Amelia Windsor napriek svojmu pôvodu nie je veľmi zviazaná s pravidlami kráľovského rodu. Považujú ju tak trochu za rebelku. Rada sa stretáva so svojimi rovesníkmi aj na žúroch v Londýne. Nemá žiadny problém opaľovať sa na pláži bez vrchného dielu bikín, ako ju odfotili paparazzi na Ibize, čo je na verejnosti absolútne neprípustné v rámci kráľovských pravidiel. V poslednom čase je aj preto u mladých Britov čoraz populárnejšia a zvolil ju za najkrajšiu členku kráľovskej rodiny. Fotky Amelie hore bez si môžete pozrieť TU.

Amelia nahrala aj rôzne videá, napríklad radila, ako si zacvičiť:

Je najmladším dieťaťom Georgea Windsora, grófa zo St Andrews, a jeho manželky Sylvanny Tomaselli. Po štúdiu na katolíckej dievčenskej internátnej škole sa lady Amelia zapísala na Edinburskú univerzitu, kde študuje dejiny umenia, latinčinu a francúzštinu. Vo voľnom čase sa sesternica princa Harryho a princa Williama tento rok angažovala v združení Veterans Aid, ktorého cieľom je pomáhať veteránom a bojovať po boku združenia War Child, ktoré pomáha deťom vyrastajúcim v konfliktných oblastiach. Najväčšiu vášeň má však pre módu a umenie. 

Amelie si úspešne razí cestu ako modelka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mel ? (@amelwindsor)

Patrí medzi uznávané a obľúbené poradkyne v oblasti módy. Považujú ju za odborníčku v módnych trendoch. V magazínoch sa objavujú na túto tému viaceré články priamo od nej. Sama preferuje netradičný štýl obliekania s výraznými prvkami. Naposledy sa Amelia Windsor objavila na červenom koberci v londýnskej Royal Albert Hall na udeľovaní módnych cien. Na túto slávnostnú udalosť si obliekla krásne splývavé šaty telovej farby, ktoré jej veľmi svedčali a zdôrazňovali jej krehkosť. Tento model šiat bol veľmi klasický a namietať by iste nemala ani samotná kráľovná.

Súvisiace články

Najčítanejšie