Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Milióny by chceli, ale do roboty sa nehrnú? Meghan a Harry majú pre TOTO veľký problém!
Zdielať na

Milióny by chceli, ale do roboty sa nehrnú? Meghan a Harry majú pre TOTO veľký problém!

Archívna reportáž

Peniaze bez roboty by chcel každý. O niečo ľahšie to majú Meghan a Harry, ktorí sa skutočne nemusia veľmi pretrhnúť, aby si zarobili peniaze, o akých bežní ľudia ani nesnívajú. No evidentne ani do toho mála práce sa nevedia rozhúpať. Až to začal byť problém o ich štedrého "zamestnávateľa".

Harry a Meghan sa aktuálnesnažia zachrániť svoju zmluvu na podcast v hodnote 21 miliónov eur po tom, čo tento rok nevytvorili žiadny obsah a nechali šéfov Spotify bez vysvetlenia na holičkách, píše portál The Sun. Tlak na dvojicu, aby nadviazala na zatiaľ jedinú epizódu z ich viacročnej zmluvy, 35-minútový špeciál z minulého decembra, začína byť citeľný.

Spoločnosť Spotify minulý rok s nadšením oznámila, že očakáva plnohodnotné spustenie obsahu od vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu v priebehu roka 2021.No keďže majú za sebou len jednu reláciu, streamovacia platforma zatiaľ zaplatila páru za každú minútu v prepočte zbruha 600 000 eur.

Meghan to skúša na všetky strany, akosi ale zjavne nestíhajú:

​Harry sa medzitým objavil v mnohých ďalších podcastoch vrátane májového Armchair Expert Daxa Sheparda, kde povedal, že jeho život je ako film Jima Carreyho Truman Show. Obaja si našli čas aj na bombastický rozhovor pre Oprah v marci, a vojvodkyňa sa začiatkom tohto mesiaca opäť predviedla v šou Ellen DeGeneres. Šéfom Spotify už vraj dochádza trpezlivosť a dali značke Archewell Audio pocítiť, žeby mali vytvárať dohodnutý obsah a ochrániť tak budúcnosť multimiliónovej zmluvy. Predpokladá sa, že dvojica sa už poponáhľa uspokojiť jedného ho svojich "živiteľov", ktorý je streamovacím gigantom. Jeden zo zdrojov uviedol: "Spoločnosť Spotify bola nadšená, keď s dvojicou podpísala zmluvu, ale nedostatok výkonu ich neteší. Najmä preto, že sa zdá, že pár nemá problém s produkciou obsahu pre iné platformy".  

​Podľa informácií denníka The Sun by mali Harry a Meghan oznámiť nové epizódy v predvianočnom čase. Ďalší zdroj uviedol: "V tomto roku by sa mali objaviť nové diela. Keď Harry a Meghan v decembri podpísali zmluvu so Spotify, nemali za sebou kompletný zvukový tím, nemali pripravené scenáre a podcasty predtým nerobili. Sviatočná špeciálna epizóda bola tak trochu polepená, a hoci ju fanúšikovia prijali dobre, bolo pre nich ťažké sa donútiť k ďalšiemu výkonu". Keďže je v zmluve jasne uvedené, že musí byť realizovaná v roku 2021, zdá sa, že Harryho a Meghan bude do konca roka ešte plno. Milióny si určite nenechajú ujsť.

Súvisiace články

Najčítanejšie