Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dokonalá kráľovná! Kate krásou vyrazila dych, zlatá róba ale skrýva TOTO tajomstvo!
Zdielať na

Dokonalá kráľovná! Kate krásou vyrazila dych, zlatá róba ale skrýva TOTO tajomstvo!

Archívna reportáž

James Bond a britská kráľovská rodina k sebe akosi patria. Pamätná je aj scénka hlavného predstaviteľa tejto bondovky, Daniela Craiga (53), s kráľovnou Alžbetou II. na otváracom ceremoniáli olympijských hier v Londýne v roku 2012. Teraz sa konala premiéra už 25. časti, kde si túto ikonickú rolu po piaty raz zahral Daniel Craig a zástupcovia kráľovskej rodiny na nej nemohli chýbať. Doslova oslnila vojvodkyňa z Cambridge.

V londýnskej Royal Albert Hall sa uskutočnila svetová premiéra bondovky Nie je čas zomrieť v hlavnej úlohe s Danielom Craigom. Herec sa dal počuť, že to bolo poslednýkrát, čo stvárnil túto dobrodružnú rolu. Napriek mnohým kaskadérom, je predsa len v jeho veku náročné zastávať dôstojne rolu tohto nesmierne akčného hrdinu. James Bond v tomto príbehu je už na zaslúženom dôchodku na Jamajke, keď za ním príde kamarát z CIA a požiada ho, aby zachránil uneseného vedca a pomohol v boji proti nebezpečnej novej technológii. Bond ho nedokázal odmietnuť a ďalej sa začala odvíjať divoká "jazda".

Aj keď hlavnou hviezdou premiérového večera mal byť Daniel Craig, doslova jeho, ale aj všetkých ostatných, zatienila vojvodkyňa z Cambridge. Zažiarila ako slnko, ktoré znázorňovali jej žiarivé zlaté šaty, ako z rozprávky. Všetci prítomní zostali v nemom úžase. Trblietavá róba od návrhárky Jenny Packham sa dokonale vynímala na štíhlej postave snáď najkrajšej členky kráľovskej rodiny a iste bol v ten moment na ňu veľmi pyšný aj princ William, ktorý zvolil elegantný čierny oblek s motýlikom. Vojvodkyňa zapôsobila aj na samotného agenta 007 Daniela Craiga. "Vyzeráte úplne očarujúco," vyjadril svoj obdiv, keď sa stretli a podávali si ruky na zvítanie.

Pozrite si trailer k najnovšiemu akčnému trháku James Bond 007: No Time To Die: 

Princ William sa na premiére ďalšej, v poradí 25. bondovky, zúčastnil aj ako patrón Britského filmového inštitútu. Jednu premiéru už absolvoval spolu s Kate aj v roku 2015, vtedy s nimi prišiel aj princ Harry. V roku 2012 sa zúčastnili 23. premiéry aj princ Charles s Camillou a ani teraz nechýbali. No ešte dlho predtým sa následník trónu ukázal na premiére bondovky so svojou prvou manželkou, princeznou Dianou. V roku 1985 sa ukázali na premiére časti s názvom Vyhliadka na smrť. Bonda si vtedy zahral Roger Moore, no aj jeho na premiére dočista zatienila princezná Diana v prekrásnej zlatej róbe. A práve na tú celkom jasne odkazovali Katine šaty, ktovie, či to ocenil aj jej svokor.

Tu je porovnanie princezien na premiérach bondoviek:

Vojvodovia z Cambridge vstúpili na červený koberec Royal Albert Hall ako prví a zvítali sa hlavnými predstaviteľmi filmu. Skôr ako sa usadili, prehodili s nimi pár zdvorilostných fráz a zakrátko potom už so záujmom sledovali premietaný film. "Je úžasné vidieť tento film na striebornom plátne. Je to inšpirujúca práca všetkých hercov, hudobníkov, režisérov a filmárov, ktorí sa podieľali na tvorbe filmu, vďaka ktorým je taký výnimočný," týmito slovami vojvodovia z Cambridge vzdali hold tvorcom filmu aj na sociálnych sieťach a dodali, že výťažok zo svetovej premiéry pôjde na podporu neziskových organizácií. To by sa nepochybne páčilo aj Diane, ktorej Kate vzdala hold.

Súvisiace články

Najčítanejšie