Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svokor Harryho sa postaral o najhorší darček k jeho narodeninám! TOTO si princ nedá za klobúk!
Zdielať na

Svokor Harryho sa postaral o najhorší darček k jeho narodeninám! TOTO si princ nedá za klobúk!

Archívna reportáž

Vzťahy medzi Meghan Markle (40) a jej rodinnými príslušníkmi sú už dávno na bode mrazu. Jediná výnimku je jej matka Doria Raglan (65), ktorá s dcérou aj býva. Herečka však dokonca dokázala odrezať od rodiny aj svojho manžela princa Harryho (37). Ten s ňou odišiel aj z Veľkej Británie, nielen z kráľovského dvora. Za odmenu ale získali nový domov v Kalifornii a obrovskú pozornosť verejnosti a médií spolu s miliónovými zmluvami. Zatiaľ čo sa k Sussexovcom kráľovská rodina jasne nevyjadruje, inak je to s otcom Meghan, Thomasom Markleom (77).

Tento týždeň oslávil princ Harry 37. narodeniny. Žiadnu veľkú oslavu, ako jeho manželka, ale nerobil. Tá oslávila pred mesiacom jubileum a pri tej príležitosti spustila aj charitatívnu akciu. Má vraj veľké politické ambície, a preto iste rada využije každú príležitosť na zviditeľnenie sa. Ale pozadu nechce byť ani Harry, ten si zobral k srdcu pomoc vojnovým veteránom, hlavne v rámci Invictus Game, športových hier pre veteránov, ktorých služba vlasti stála zdravie.

Otec Meghan Markle ale teraz nastavil tomuto páru nemilosrdné zrkadlo. Nemôže totiž kvôli zákazu dcéry vidieť ani len svoje vnúčatá. Meghan pritom v detstve a mladosti počas štúdií veľmi podporoval, aj finančne. Nebol na jej svadbe kvôli údajnému infarktu po tom, čo sa Meghan nahnevala, že ukázal jej fotky zo súkromia médiám a neskôr aj jej list s výčitkami. 

Pozrite si archívne zábery z detstva a dospievania Megha Markle: 

V Kalifornii, kde sa vojvodovia zo Sussexu usadili, to má otec k Meghan iba zhruba 200 kilometrov, ale ísť za ňou a vnúčatami nemôže, čo je mu ľúto. Aktuálne v rozhovore pre reláciu Sunrise na kanáli 7 povedal: "Myslím, že tie deti sú deprimované tým, že nemôžu vidieť všetkých svojich prarodičov, a myslím, že sú deprimované aj tým, že sa nemôžu stretávať so svojimi ostatnými príbuznými. Myslím si, že je to voči nim strašne nefér," povedal s hnevom v hlase. Thomas Markle obvinil slávny pár z toho, že je "strašne nefér" voči svojim deťom, keď ich odstrihli od rodiny a myslel tým aj tú kráľovskú, najmä princa Charlesa a kráľovnú Alžbetu II. V skutočnosti sú deti ešte príliš malé, aby to vnímali, ale správne to zrejme nebude. 

V minulosti bol vzťah Meghan a jej otca Thomasa podstatne lepší, rodine sa odcudzila najmä v začiatkoch vzťahu s Harrym: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa COSAS ECUADOR (@cosasecuador)

Svoje právo na vnúčatá chcel Thomas vydobyť právnou cestou. "Mal som ponuky od niekoľkých právnikov, ktorí by to urobili zadarmo pre verejné blaho, pretože som v práve. Ale pre mňa by to znamenalo klesnúť na najnižšiu úroveň a používať svoje vnúčatá ako pešiakov. Nemali by byť takto zneužívané, sú to len deti. Takže nie, so žalobou zatiaľ počkám. Chcel by som, aby sa všetci štyria vrátili do Anglicka a plnili si svoju kráľovskú povinnosť. Je to lepšie pre deti, aj pre nich. Tým, že ich nezoberú späť, podvádzajú svoje deti. V Anglicku sa im tiež dostane oveľa lepšej ochrany ako v Montecite," domnieva sa nespokojný Thomas. Zrejme nebude náhoda, že rozhovor načasoval práve na Harryho narodeniny, čím sa mu postaral o skutočne trpkú pripomienku, ako sa k rodine človek správať nemá. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie