Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúce odhalenie! Nielen Meghan, aj Kate zažila v kráľovskej rodine šikanu!
Zdielať na

Šokujúce odhalenie! Nielen Meghan, aj Kate zažila v kráľovskej rodine šikanu!

Archívna reportáž

To, že sa vojvodkyňa Meghan necítila na britskom kráľovskom dvore „ako doma“, naopak, svoje krátke účinkovanie v ňom pretrpela, sa vie vďaka jej verejnému priznaniu v talk show Oprah už dávnejšie. No že to tam nemala vôbec ľahké ani Kate Middleton (39), vyšlo najavo až teraz. O túto prekvapujúco informáciu sa s oneskorením postaral niekto z okruhu kráľovského paláca.

Ako priniesol portál The Mirror, Kate Middleton vraj v najvyšších šľachtických kruhoch nepovažovali za rovnocennú a dostatočne vhodnú partnerku pre princa Williama (39), a niektorí členovia jej to dávali aj poriadne pocítiť. V súčasnosti veľmi obľúbená a vážená manželka princa Williama údajne zažívala priam až šikanu zo strany niektorých členov smotánky, keďže jej pôvod celkom nezodpovedal predstavám mnohých, aká žena by mal stať po boku budúceho kráľa.

Na to, aby mal človek prichádzajúci svadbou do rodiny predkov zo šľachtickej krvi z čo najváženejšieho rodu, dbala kedysi aj samotná kráľovná Alžbeta II.. Povráva sa, že v prípade jej syna princa Charlesa požadovala, aby bola nevesta aj panna. Ale časy sa menia a okrem jej najstaršieho syna nesplnil také prísne požiadavky nikto z jej mladších troch detí. Aj keď na druhej strane bola a je veľmi malá pravdepodobnosť, že by niekto z nich zasadol na trón. Pod tlakom sa kvôli Kate iste musel cítiť aj samotný princ William. Bol ešte veľmi mladý a neskúsený na to, aby si dokázal nevšímať narážky okolia. Pokiaľ bol na univerzite v Škótsku, bolo všetko idylické. Medzi študentmi sa snobské maniére až tak neprejavovali a on s Kate boli braní ako normálni študenti. Inak to, samozrejme, bolo priamo na kráľovskom dvore. 

Pozrite si zábery Kate Middelton ešte ako obyčajnej dievčiny z britského Readingu, pred svadbou s princom Williamom: 

Mama aj otec Kate boli zamestnancami leteckej spoločnosti, neskôr začali podnikať a ich príjem vzrástol natoľko, že si mohli dovoliť dať ju na prestížnu školu. To však samozrejme v šľachtických kruhoch nestačilo, aby považovali Kate za rovnocennú a dávali jej to vraj aj rôznymi narážkami a posmeškami riadne najavo. Ambiciózna Kate musela iste často zatínať zuby, aby nepovedala niečo nevhodné na konto arogantných snobov. "Posmeškom sa síce snažila tiež smiať, aby ju prijali, ale nepomáhalo to. Už to nemohla vydržať, cítila sa odstrčená a opustená," cituje britský Mirror zdroj blízky palácu a dodáva, že tieto urážky boli jedným z dôvodov jej rozchodu s Williamom v roku 2007. Princ si zrejme tiež nebol celkom istý, či Kate ustojí náročnú úlohu manželky budúceho kráľa, a preto dal na radu svojho otca princa Charlesa a ich vzťah načas prerušil. Obaja však zakrátko, našťastie, pochopili, že k sebe jednoducho patria, čo sa aj potvrdilo, keď sa k sebe po čase vrátili a neskôr svoju náklonnosť a lásku potvrdili sobášom.  

Kate Middleton dnes dôstojne reprezentuje mladú krv v britskej kráľovskej rodine a medzi Britmi sa teší mimoriadnej popularite

Práve preto, že Kate žila od narodenia v Británii, dobre vedela, že dostať sa do kráľovskej rodiny medzi najvyššie šľachtické kruhy nemusí byť vôbec tak jednoduché, ako by si želala. Ale, že to bude mať až takú trpkú príchuť a zažije šikanu kvôli svojmu pôvodu, psychicky zlomilo aj ju. Jej sebavedomím to však otriaslo len nakrátko. Čas po rozchode s Williamom využila na to, aby sa stala samostatnou mladou dámou a svojimi aktivitami pútala pozornosť. Všimol si to aj jej budúci manžel, v čo zrejme aj dúfala a ich vzťah sa skončil ako v rozprávke happyendom. Kate sa nikdy verejne nesťažovala, narozdiel od "drama queen" Meghan, a naučila sa dôstojne reprezentovať kráľovskú rodinu. Vytrela tak zrak všetkým neprajníkom, ktorý jej v minulosti strpčovali život.                  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie