Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Meghan oslávila narodeniny a vypýtala si TENTO darček! Splnia jej to všetci oslovení..?
Zdielať na

Meghan oslávila narodeniny a vypýtala si TENTO darček! Splnia jej to všetci oslovení..?

Archívna reportáž

Zdá sa, že vojvodkyňa Meghan mieni zatieniť v popularite aj tie najslávnejšie osobnosti. Svoje miesto na výslní americkej smotánky dokazuje aj v rámci osláv svojich 40. narodenín. Už pred niekoľkými dňami sa rozšírila informácia, kde a ako bude prebiehať jej narodeninová party. Ale ešte pred tým, prostredníctvom organizácie Archewell, uviedla Meghan pri príležitosti svojho jubilea video s dôležitou výzvou a odkazom pre verejnosť. Zrejme, aby zvýraznila skutočnosť, aký veľký vplyv má aj na spoločensko-politickej úrovni.

Oslávenkyňa Meghan Markle si vybrala ako kulisu pre jej narodeninové video svoju pracovňu v rodinnom sídle v Montecite, zariadenú vo vidieckom štýle v tlmených farbách, k čomu sa dokonale zladila aj svojim outfitom. Scenár videa mala pravdepodobne už dopredu pripravený a vzhľadom na jej perfekcionizmus aj režijne naplánovaný do posledného detailu.

Meghan svojim videom odštartovala svoju iniciatívu 40x40, v rámci ktorej požiadala 40 aktivistov z radov športovcov, umelcov a svetových lídrov o účasť pri  štyridsiatich minútach mentorovania. Tým by mali pomôcť ženám, ktoré chcú nastúpiť na pracovný trh potom, ako kvôli pandémii prišli o svoje pracovné miesta. Medzi tými, ktorí prijali výzvu Meghan, sú speváčka Adele, manželka kanadského premiéra Justina Trudeaua Sophie Gregoire Trudeau, aj módna návrhárka Stella McCartney. "Verím, že mentorstvo je jedným zo spôsobov, ako pomôcť ženám získať sebadôveru a obnoviť ich ekonomickú silu," vysvetlila  jubilantka zmysel jej iniciatívy. Na vytvorenie uvoľnenej atmosféry si vybrala za spoločníčku do videa komičku Melissu McCarthy, známu zo seriálu Gilmorove dievčatá, či z komédie Drsňáčky.

Meghan ukázala po dlhom čase vo videu nielen svoju tvár, ale aj dokonalé prostredie jej domu:

Meghan s ňou žartovala aj na tému tetovania, ktorého predlohu v podobe ich spoločného portrétu jej Melissa ukázala. A na záver videa sa za oknom objavil aj princ Harry, žonglujúc s loptičkami, čo Meghan rozosmialo. Nový charitatívny projekt bude prebiehať pod hlavičkou charitatívnej nadácie Archewell Foundation, ktorá je súčasťou spoločnosti Archewell Inc. Založili ju minulý rok vojvodovia zo Sussexu  s ambicióznymi cieľmi pod jednotným heslom Súcit v akcii"Prostredníctvom našej neziskovej práce a kreatívnych aktivácií poháňame systémové kultúrne zmeny vo všetkých komunitách, jeden akt súcitu naraz," píše sa v úvode jej internetovej stránky. Tam vo svojom príspevku Meghan k jej jubileu uviedla: "Keď sa zamýšľam nad svojimi 40. narodeninami a nad mnohými vecami, za ktoré som vďačná, napadlo mi, že čas patrí medzi naše najpodstatnejšie dary." Nepochybne aj preto si vybrala práve čas, teda 40 minút, ktoré chce, aby boli venované ženám v úzkych.

 Vojvodkyňa Meghan vyzerá v jej 40. rokoch skutočne skvele:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa meghanmarkle♡ (@marklepics)

Aké hodnoty v rámci času určenom nám na tejto Zemi vyzdvihuje ona, uviedla v doplňujúcej úvahe. "Čas s našimi blízkymi, čas robenia vecí, ktoré milujeme, čas strávený učením, smiechom, rastom je posvätný čas, ktorý na tejto Zemi máme," zafilozofovala si vojvodkyňa zo Sussexu. Škoda, že čas strávený na britskom kráľovskom dvore s jej členmi, ktorí ju prijali medzi seba vôbec neocenila, ba naopak, nepekne ich obvinila, podobne ako svojho chorého otca, ktorému nedopriala ani trošku času na stretnutie s ňou, zaťom aj vnúčatami. Zatiaľ je stále čas to napraviť. Snáď sa jej to po štyridsiatke v rámci jej dobročinnosti podarí. Kráľovská rodina Meghan napriek všetkému popriala šťastné narodeniny, hoci zvláštnym spôsobom.

      

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie