Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Závisť, alebo dobrá rada?! Agáta PRE TOTO odhovára krásnu sestru od kariéry modelky!
Zdielať na

Závisť, alebo dobrá rada?! Agáta PRE TOTO odhovára krásnu sestru od kariéry modelky!

Archívna reportáž

Je pomerne častým úkazom, že deti z hereckých rodín v povolaní nasledujú svojich rodičov. Zrejme majú talent v génoch a iste veľkú rolu zohráva aj to, že sa od detstva pohybujú v prostredí filmu a divadla, ktoré majú veľké čaro. AJ deti známej herečky Veroniky Žilkovej (59) tomuto lákaniu do istej miery podľahli.

Aj keď z troch detí Veroniky Žilkovej vyštudoval herectvo iba jej syn Vincent (24), aj jej najmladšie dieťa, dcéra Kordula (16), si už vo filme zahrala. Zrejme by v budúcnosti taktiež nedbala študovať herectvo, navyše z nej vyrastá poriadna krásavica. Jej staršia sestra však ešte pred časom pre denník Extra.cz prezradila, čo si myslí o prípadnej modelingovej kariére jej o 20 rokov mladšej sestry.

​O najväčšiu publicitu sa v rodine Veroniky Žilkovej nepochybne stará jej dcéra Agáta Hanychova (36). Aj tá je príležitostnou herečkou, ale hlavným zdrojom jej príjmov sú momentálne sociálne siete. Ako známa influencerka dokázala pritiahnuť veľký počet sledovateľov a o ponuky na reklamu nemá preto núdzu. Kedysi bola aj finalistkou súťaže Miss Česko a uplatnila sa aj ako modelka aj moderátorka. Veľkú konkurenciu má však už v mladšej sestre Kordule. Po dlhšej dobe sa dostali von jej fotky a mnohí od údivu otvorili ústa. Výrazné oči a plné pery, dokonalú svetlú pleť s profi makeupom skutočne len málokto neocení.   

Agáta by sestre namiesto modelingovej kariéry, o ktorú sa sama v minulosti pokúsila, dopriala radšej vzdelanie na dobrej univerzite:

​Kto by bol kedysi povedal, že z tohto vtedy okuliarnatého drobného dievčatka vyrastie taká pekná slečna. Aj keď má len sladkých šestnásť rokov, strieda farbu vlasov a na fotkách je vždy výrazne namaľovaná. Do tajomstiev líčenia ju iste zasvätila staršia a v tomto smere skúsená sestra Agáta. No teraz už jej rady zrejme Kordula ani veľmi nepotrebuje. 

Takto zvečnila ženy z rodu Veroniky Žilkovej známa česká fotografka: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Hatasova (@hatasovalenka)

Niet divu, že mladá slečna poškuľuje aj po modelingu. Určite jej chvála od priaznivcov na sociálnej sieti veľmi lichotí a zvyšuje sebavedomie. Možno mnohých prekvapí, že osoba, ktorá ju drží pri zemi a od kariéry modelky odrádza, je práve Agáta. A nebude to zrejme žiarlivosťou. "Ja by som bola rada, keby študovala a na toto by som sa vykašlala. Kordula má možnosť v Izraeli študovať medzinárodnú školu, a to je určte lepšie, ako robiť priblblú modelku v Českej republike," povedala v rozhovore úprimne a natvrdo Hanychová, ktorá po vlastných skúsenostiach iste vie, prečo teraz uvažuje už takto.

Veronikin syn Vincent:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vincent Navratil (@vincentnavratil)

Iste by aj Kordulin otec, viacnásobný minister, diplomat a tiež bývalý herec Martin Stropnický (64) privítal, keby si jeho dcéra vybrala štúdium v Izraeli, kde pôsobí už niekoľko rokov ako veľvyslanec. Aj Kordula tam spolu s mamou  nejaký čas pobudla, ale cnelo sa jej za domovom a kamarátkami, a preto sa vrátila. Súkromné aj pracovné dôvody vrátiť sa mala aj Veronika Žilková. Teraz je už však Kordula veľká slečne a odlúčenie od kamarátok v Prahe by hádam znášala lepšie. Ale zatiaľ to je len hudba budúcnosti, ešte má na definitívne rozhodnutie tri roky. Možno sa  nakoniec rozhodne študovať herectvo v Prahe. Talent zrejme má, veď obaja rodičia sú vyštudovaní herci a vo svojom odbore slávili úspechy.    

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie