Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kráľovská rodina TAKTO reagovala na narodenie dcérky Harryho a Meghan! Fanúšikovia sú znechutení!
Zdielať na

Kráľovská rodina TAKTO reagovala na narodenie dcérky Harryho a Meghan! Fanúšikovia sú znechutení!

Archívna reportáž

V piatok krátko pred poludním sa v pôrodnici v kalifornskej Santa Barbare narodilo druhé dieťa. Dcérka dostala krásne meno, ktoré celkom jasne vzdáva hold tak kráľovnej Alžbete II., ako aj tragicky zosnulej Harryho matke, princeznej Diane. Palác už na radostnú novinu zareagoval.

Vytúžené dievčatko vojvodov zo Sussexu prišlo na svet 4. júna, no celé dva dni si jeho rodičia dopriali na to, aby svet o sladkom tajomstve nevedel. Podobne to pritom bolo aj v prípade narodenia Archieho presne pred dvomi rokmi a jedným mesiacom. Kráľovská rodina sa ale, podľa všetkého, dozvedela o narodení jedenásteho pravnúčaťa kráľovnej bezprostredne po jeho príchode na svet.

Po dlhšej dobe sa fotografia odídencov, Harryho a Meghan, ocitla aj na oficiálnom instagramovom profile kráľovskej rodiny, ako aj na profile princa Charlesa a Camilly a u Kate a Williame. Pochopiteľne, nič iné, ako želanie toho najlepšieho prísť nemohlo.

Presne pred 2 rokmi a mesiacom sa narodil Harrymu a Meghan syn Archie:

"Gratulujeme Harryhmu, Meghan a Archie k príchodu bábätka Lilibet Diany. Želáme im to najlepšie," stojí v statuse Harryho otca, princa Charles a jeho manželky Camilly. "Sme potešení šťastnou správou opríchode bábätka Lili. Gratulujeme Harrymu, Meghan a Archiemu," zverejnili William a Kate. "Gratulácie vojvodovi a vojvodkyni zo Sussexu k narodeniu Lilibet Diany! Kráľovná, princ z Walesu a vojvodkyňa z Cornwallu a vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sú zo správy potešení," stojí v správe z kráľovského paláca. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Pri pohľade na komentáre pod blahoprianím kráľovnej je ale jasné, že podobné nadšenie priaznivci kráľovskej rodiny nezdieľajú. Naopak, niektoré vyjadrenia sú priam kruté. "Fakt ironické pomenovať ju po kráľovnej po všetkých ich útokoch," myslí si jeden komentujúci. "Sú tu len pre svojich 15 minút slávy, ako vždy," myslí si ďalší. "Myslel som si, že ju pomenujú po Oprah," zadelil iný komentujúci. "Uctili si kráľovnú tým, že ju povláčili u Oprah?" zaznela rečnícka otázka a podobných, aj tvrdších vyjadrení len pribúdalo. Doslova len ťažko sa dal nájsť pozitívny komentár, čo zas veľmi neslúži komentujúcim ku cti, nakoľko nech sú Harry a Meghan akí sú, narodenie dieťatka je vždy radostná udalosť a zaslúži si gratuláciu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie