Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Princ Harry našiel slobodu? OMYL, je v pasci Meghan - tvrdí expert na kráľovskú rodinu!
Zdielať na

Princ Harry našiel slobodu? OMYL, je v pasci Meghan - tvrdí expert na kráľovskú rodinu!

Archívna reportáž

Azda najsledovanejší pár svetového šoubiznisu sú už posledný rok nepochybne vojvodovia zo Sussexu, ktorí svojím rozhodnutím odísť z kráľovskej rodiny poriadne šokovali nielen jej členov, ale aj celý svet. Mnohí novinári a experti na monarchiu s napätím sledujú každý ich krok a vyvodzujú z neho možné dôvody i dôsledky. Panuje však zhoda, že nohavice v rodine princa Harryho nosí jednoznačne jeho manželka, aj keď sa on veľmi snaží, aby to vyzeralo presne naopak. Avšak tí, ktorí princa už roky sledujú a poznajú, vedia, že mnohé jeho vyjadrenia a činy nenesú jeho rukopis a nie sú mu vôbec podobné.

Princ Harry si vraj myslí, že konečne našiel slobodu, avšak v skutočnosti iba padol do ďalšej pasce, tentokrát jeho manželky Meghan, ktorá mu z pozadia našepkáva, čo si má myslieť. Pre denník The Sun sa tak vyjadril kráľovský expert Richard Fitzwilliams a dodal, že jej vplyv na mladého vojvodu zo dňa na deň rastie.

Kráľovský komentátor sa vyjadril na margo Harryho vyhlásení v nedávnom podcaste Daxa Sheparda, kde hovoril o tom, ako veľmi sa snažil žiť inkognito a chcel si chrániť svoje súkromie. Avšak celkom pochopiteľne, ako členovi kráľovskej rodiny, mu bolo odmalička v pätách množstvo novinárov. Svoj život prirovnal k životu v ZOO či reality šou, avšak len do momentu, kým nestretol Meghan, ktorá ho vraj zo spárov hektického života, počas ktorého aj vyhľadal aj psychologickú pomoc, konečne vytrhla. "Žijem tu, v Los Angeles, a až teraz môžem skutočne zdvihnúť hlavu a cítiť sa inak, padla mi ťažoba z pliec, rovnako aj jej (Meghan) a kráčam s pocitom, že som o niečo voľnejší," vyjadril sa Harry. Avšak práve kvôli podobným vyjadreniam si Fitzwilliams myslí, že princ ani sám netuší, ako veľmi je spútaný v pasci svojej manželky, ktorá v pozadí ťahá za nitky.

Meghan nemá práve ukážkové vzťahy s najbližšími, jej otec a nevlastná sestra na ňu prezradil mnohé nelichotivé informácie. Vojvodkyňa na margo vyjadrení svojich blízkych zaryto mlčí:

"On nám tu tvrdí, že s Meghan predstierali, že sú iba obyčajnými zákazníkmi v superkmarkete, ktorí sa navzájom nepoznajú. Vraj na nich ľudia čudne pozerali - veď aj mohli!" krúti hlavou dlhoročný pozorovateľ kráľovskej rodiny po vypočutí Harryho príbehu, ako sa potajomky s Meghan stretli v obchode. Tvrdí, že za rozhodnutím opustiť rodinu a rodnú zem je práve ona. Vraj mu povedala, že si môže vytvoriť život krajší ako má hocijaká princezná, čím naznačila, že nie je nutné byť členom kráľovskej rodiny, aby mohol byť šťastný. "Je celkom jednoduché sa z toho dovtípiť, že princ už nemá vlastný názor, ten názor mu je podsúvaný. Je to smutné, ale je to celkom očividné," zhodnotil Harryho správanie kráľovský expert. Meghan a Harry totiž ešte v Británii bojovali za svoje súkromie a niektoré médiá dokonca pohnali pred súd, keďže tvrdili, že o nich šíria nepravdy.

Meghan má na Harryho nepochybne veľký vplyv, expert na kráľovskú rodinu si dokonca myslí, že Harry už nemá ani vlastný názor:

Avšak akonáhle prekročili hranice USA, pozornosť novinárov im začala byť zjavne viac než príjemná, azda aj pre to, že o nich tamojšie médiá píšu väčšinou iba v superlatívoch. A to je veľmi neobvyklé najmä pre povahu princa Harryho, ktorý sa vždy novinárov a fotografov stránil, a iba málokedy bol v poskytovaní rozhovorov a sebareprezentácii taký iniciatívny ako je tomu dnes. "Vraj jeho otvorená spoveď o jeho minulosti ako forma terapie bola prínosná aj pre druhých. Ale prečo to musí robiť teraz takto verejne? Prečo mal potrebu odhaliť zákutia svojej duše? Je to zjavné pokrytectvo od niekoho, kto je tak veľmi citlivý na svoje súkromie," dodal Richard Fitzwilliams. 

​Vojvodkyňa Meghan, ktorá je momentálne v poslednej fáze tehotenstva, sa stiahla do úzadia a tak rozhovory iné mediálne výstupy ostali iba na Harryho ramenách. Je viac než pravdepodobné, že sa pred každým jedným na obsahu Harryho vyjadrenia s manželkou dohodnú. Na tom bym samozrejme, nebolo nič zlé, avšak mnohým prekáža, že princ nie je schopný zachovať si svoju tvár a z jeho slov počuť najmä myšlienky jeho ambicióznej manželky.

Súvisiace články

Najčítanejšie