Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kavaschová ukázala postavičku dva týždne po pôrode! Čo tým ale chcela povedať?
Zdielať na

Kavaschová ukázala postavičku dva týždne po pôrode! Čo tým ale chcela povedať?

Archívna reportáž

Štvrtého mája sa stala Košičanka Dominika Kavaschová po prvýkrát mamou. Spolu s hercom a hudobníkom Danielom Fischerom sú už dva týždne rodičmi malej Maie, ktorú si dala úspešná herečka takmer k narodeninám - tie oslavuje 19. mája. Dominika patrí k tým šťastným ženám, ktoré nejako extra počas tehotenstva nepribrali, no predsa len, je to úplne iná figúra, čo má asi každá čerstvá mama.

Dominika Kavaschová priviedla dcérku na svet v súkromnom pôrodníckom sanatóriu a od prvého dňa sa zdá, že si nový "stav" skutočne veľmi užíva. Žiadne utrápené výrazy, fialové kruhy pod očami, ani sťažnosti na všetko možné, čo materstvo a šestonedelie prinášajú. Ba dokonca sa javí, že je už spokojná aj s progresom svojho tela, ktoré dostalo posledných 9 mesiacov poriadne zabrať.

Z nejakého dôvodu je posledné roky moderné ukazovať svoju postavu už pomaly pár dní po pôrode. Akosi novopečeným celebritným mamičkám nedochádza, že pre mnohé iné "obyčajné" ženy to môže byť aj frustrujúce. Nie každá má to šťastie, že je do konca šestonedelia ako prútik, lepšie povedané, takých je skôr menšina. 

Dominika je veľmi vtipná, čo pravidelne dokazuje nielen na Instagrame, ale aj na obrazovkách:

​Skutočne sú aj také, ktoré majú po pár týždňoch tehličky na bruchu, ako napríklad Ivana Gáborík či Saša Orviská. No sú tu aj "normálne" ženy, ako napríklad Dominika Cibulková, ktoré musi zabrať, aby sa po roku dostali do pôvodnej formy. A zatiaľ nie je jasné, do ktorej z týchto kategórií sa pridá Dominika Kavaschová, ktorá sa ukázala s odhaleným bruškom dva týždne po pôrode.

Takúto "zrkadlovku" si struhla dva týždne po pôrode:

Instagram/DK

​Ťažko povedať, či chcela ukázať spokojnosť, ako sa bruško pomaly stráca, alebo byť solidárna s bežnými ženami, ktoré nie sú okamžite po pôrode ako prútik. Dominika sa ale javí byť dostatočne sebavedomá žena, aby si z nejakej neželanej obliny nerobila ťažkú hlavu, napokon, oveľa dôležitejšie sú pre ňu teraz nepochybne celkom iné veci. 

Súvisiace články

Najčítanejšie