Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokujúce tvrdenie! Manželstvo Meghan a Harryho nebude mať dlhé trvanie!
Zdielať na

Šokujúce tvrdenie! Manželstvo Meghan a Harryho nebude mať dlhé trvanie!

Archívna reportáž

Aj napriek mimoriadne hektickým a turbulentným trom rokom, ktoré má manželstvo Meghan a Harry za sebou, sa zdá, že ich každý nový problém zomkol a ich lásku zocelil. Niektorí si dokonca myslia, že sa úplne uzavreli do svojho sveta, v ktorom síce bojujú proti vetereným mlynom, avšak po ceste na tom zarábajú slušné peniaze. Iní si zas myslia, že tak, ako bezhlavo Harry do manželstva s nie veľmi úspešnou americkou herečkou vstúpil, tak rýchlo z neho zuteká. K tejto názorovej skupine sa prikláňa aj niekdajšia partnerka jeho strýka, princa Andrewa, a nedávno prezradila aj dôvody.

V rozhovore pre magazín Closer sa podľa denníka The Sun  istá Lady Victoria Hervey, niekdajšia partnerka princa Andrewa žijúca dlhé roky v Los Angeles, vyjadrila, že podľa jej názoru manželstvo Meghan Markle a princa Harryho nebude mať dlhé trvanie. Rodená Britka so šľachtickou krvou pritom ešte pred svadbou dvojice veštila, že ambiciózna Američanka bude chcieť čím skôr odísť do svojej domoviny, čo sa napokon aj naplnilo. 

Lady Victoria sa nechala počuť, že vzťah Harryho a Meghan trval pred ich svadbou príliš krátko a preto nedáva ich manželstvu dlhé trvanie. Meghan a Harry sa podľa oficiálnej verzie stretli na rande na slepo v roku 2016, a o rok neskôr sa zamilované holubičky rozhodli zasnúbiť. Svadba prišla taktiež expresne rýchlo, iba 6 mesiacov po zásnubách, v máji v roku 2018. "Myslím si, že Meghan a Harry sa spolu poznali iba veľmi málo a dvorenie trvalo príliš krátko. Nedávam tomu dlhé trvanie," vyjadrila sa Lady Victoria na adresu vzťahu nových miláčikov Ameriky. Netají sa tiež znechutením nad prevedením a obsahom ich rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfrey. 

Svadba Meghan a Harryho bola veľkolepu prehliadkou tých najslávnejších celebrít a najzvučnejších mien svetovej smotánky:

​Azda bude na jej slovách kus pravdy, keďže bezhlavý skok do vážneho vzťahu spočiatku bratovi vyčítal aj princ William, čo sa neskôr údajne stalo počiatočným jablkom sváru dvoch princov. "Dopraj si dostatok času, aby si dobre spoznal toto dievča," znela azda dobre myslená rada staršieho brata smerujúca princovi Harrymu, ktorá ho vraj ale nahnevala do nepríčetna. Mladší z bratov mal už azda dosť poučovania a pristrihávania krídielok od vlastného brata a sebavedomie Meghan ho posilnilo k ráznemu kroku, veľkolepej kráľovskej svadbe s neznámou herečkou a založeniu vlastnej rodiny.

Lady Victoria má ku kráľovskej rodine blízko nielen jej šľachtickým pôvodom, ale pred rokmi randila s princom Andrewom. Už dlho žije v USA, kde sa živila modelingom a aj pred bížiacou sa 50 jej to náramne sekne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? ???? ? ? (@ladyvictoriahervey)

"Pamätám si, že iba krátko pred svadbu som si pomyslela, že keď sa vezmú a budú mať pár detí... Ona sa bude potom chcieť vrátiť do Ameriky," spomína Lady Vicotria, ktorá sa dostala do povedomia krátkym vzplanutím k princovi Andrewovi v roku 1999 a ktorej "vízia" vyšla úple presne. Otázne je, či sa naplní aj jej nové proroctvo o tom, že sa manželstvo vojvodov zo Sussexu čoskoro rozpadne. Zatiaľ to však na nezhody ani náhodou nevyzerá, dvojica si ide za svojím cieľom stať sa finančne nezávislými, no najmä - na ceste je ich v poradí už druhý potomok. Dievčatko sa má narodiť zhruba už o mesiac.

Súvisiace články

Najčítanejšie