Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Princezná Charlotte oslávila 6 rokov! Kate ju odfotila a ľudom z TOHTO padla sánka!
Zdielať na

Princezná Charlotte oslávila 6 rokov! Kate ju odfotila a ľudom z TOHTO padla sánka!

Archívne video

Jediná dcéra, prostredné dieťa vojvodov z Kensingtonu, princezná Charlotte, oslávila 2. mája šieste narodeniny. Prekvapivo, až do neskorého večera nepribudla žiadna fotka, ani zmienka o jej narodeninách na profile jej rodičov, vojvodov z Cambridge, zato na hlavnom profile kráľovskej rodiny sa prekrásny portrét objavil aj gratuláciou.

Princ William a Kate majú za sebou nepochybne krásny víkend, strávený s deťmi a najmä oslávenkyňou - princezničkou Charlotte Elizabeth Diana. Iste aj preto nebrali počas dňa mobil do ruky, či nezapínali počítač, a venovali sa naplno oslave a svojim milovaným trom deťom. To ale nebol hlavný dôvod, prečo na profile vojvodov nepribudol žiadny príspevok k narodeninám ich dcérky.

Kate a William pripojili k bojkotu sociálnych sietí, ktorý iniciovali veľké futbalové kluby, aby upozornili na online zneužívanie a rasizmus. No kráľovská rodina sa nepridala a na profile na Instagrame patriacom kráľovnej Alžbete II. pribudla prekrásna fotka, lepšie povedané portrét dievčatka. Je zrejmé, že je nielen krásna, ale z jej očí ide na jej vek až prekvapivá zrelosť a múdrosť.

William a Kate to mali dokonalé - po Georgovi prišla Charlotte:

​No to nie je to hlavné, čo si všetci okamžite všimli. Na fotke, ktorej autorku je už tradične vojvodkyňa z Cambridge, Charlottina mama Kate, je priam do očí bijúci neodškriepiteľný fakt, koho dcéra to je. Želáme dnes princeznej Charlotte všetko najlepšie k narodeninám," stojí pri fotke, pod ktorou pribudli tisíce komentárov v podstate s tým istým odkazom. Hoci zjavne sa komentujúci nevedia tak celkom dohodnúť, na koho sa to teda Charlotte tak veľmi podobá. Vyjadrenia ako "vyzerá ako kráľovná Elizabeth" striedajú slová "tak toto je Williamova dcéra".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Niektorí tvrdia, že je celá kráľovná, iní sú zase presvedčení, že z oka vypadla svojmu otcovi. Pravda je rozhodne na oboch stranách, no pri porovnaní fotiek Williama v chlapčenskom veku skutočne ostáva až rozum stáť, ako sa môže dievčatko tak podobať na svojho otca. Princ bol ale mimoriadne krásne dieťa, až do puberty bol považovaný za krajšie dieťa Diany a Charlesa, neskôr sa to otočilo a do krásy vyrástol Harry. Snáď malej oslávenkyni krása ostane, dá sa predpokladať, že sa bude veľmi podobať na kráľovnú. TU si pozrite fotku malého Williama, ktorej je Charlotte čistou kópiou.

Diana s malým Harrym a Williamom:

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie