Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalšie tvrdenie Meghan vyvrátené! Dostala od kráľovnej TÚTO ústretovú ponuku, odmietla!
Zdielať na

Ďalšie tvrdenie Meghan vyvrátené! Dostala od kráľovnej TÚTO ústretovú ponuku, odmietla!

Archívna reportáž

Vedľajším efektom škandalózneho rozhovoru vojvodov zo Sussexu v talkšou Oprah Winfrey sú aj nové skutočnosti o živote Meghan a jej pôsobení v kráľovskom paláci. Kým ona v Amerike predala svoj príbeh ako vystrihnutý z rozprávky o ukrivdenej Popoluške a princovi, ktorých zlí ľudia vyhnali z kráľovstva, zdroje z okolia kráľovskej rodiny rozprávajú o Meghan celkom iné príbehy. Nielen jej nevhodné správanie k zamestnancom, hraničiace so šikanou, ale najnovšie vyvracajú aj tvrdenia o tom, že bola do značnej obmedzená slobodne žiť a konať to, čo by sama chcela.

Meghan Markle niekoľkokrát v rozhovoroch spomenula, že sa kvôli vzťahu s Harrym musela vzdať hereckej kariéry, vrátane hlavnej postavy v seriály Suits, jej v podstate jedinej väčšej úlohy. Avšak novinár a spisovateľ Andrew Morton, ktorý napísal niekoľko titulov o britskej kráľovskej rodine pre podcast Royally Obsessed podľa denníka The Sun prezradil, že jej v hereckej kariére nikto z členov rodiny nebránil, naopak, požehnanie pokračovať dostala priamo od kráľovej Alžbety II.

​Kráľovná vraj vojvodom zo Sussexu ponúkla niekoľko scenárov, ako by sa mohli v rámci kráľovskej rodiny realizovať, vrátane návrhu, že by Meghan mohla naďalej pokračovať v sľubnej hereckej kariére. Meghan však myšlienke, že by sa mala vrátiť na pľac seriálu Suits a zarábať si hraním vraj nevenovala ani chvíľočku. Andrew Morton tiež tvrdí, že dostali relatívnu slobodu a voľnosť pri výbere ich pôsobenia v rámci "firmy", ako britskú kráľovskú rodinu prezývajú.

Meghan si zahrala v seriáli Suits jednu z hlavných úloh, pozrite si jej výkon v krátkej ukážke ako seriálovej Rachel:

"Dostali určitý stupeň voľnosti. Ponúkli im lístky do prvej triedy a dali im na výber ísť do ktorejkoľvek krajiny Commonwealthu, kde by z nich urobili vyslancov pre mládež," tvrdí životopisec. Avšak v ponuke bola aj možnosť, že by Meghan nemusela pracovať pre kráľovskú rodinu na plný úväzok a mohla sa venovať tomu, čo ju napĺňa. Avšak zdá sa, že herectvo nie je až tak Meghaninou vášňou, keďže túto možnosť hneď zavrhla a s Harrym sa rozhodli stať zamestnancami "firmy" na plný úväzok. Nielen Harryho najbližší, ale aj kráľovskí experti zastávajú názor, že mal vzťahu s Meghan venovať oveľa dlhší čas a Američanku lepšie spoznávať a mať možnosť jej dvoriť ešte pred zásnubami, ako aj jej viac objasniť, čo život v kráľovskej rodine obnáša.

Meghan vraj dostala na výber, pracovať pre rodinu a zároveň rozbiehať kariéru herečky, to vraj veľmi rýchlo zavrhla:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

"Myslím si, že to mediálne známe varovanie od princa Williama, aby sa tak neponáhľal a premyslel si svoje ďalšie kroky, bolo myslené dobre. Sám veľmi dobre vedel, čo to znamená, stať sa členom kráľovskej rodiny. Kate Middleton je Britka, vyrastala v tradičnej rodine, bola síce z bežnej rodiny, ale veľmi bohatej a silnej," myslí si Andrew, ktorý dodal, že Meghan nič z toho nemala a o kráľovskej rodine vraj nemala ani páru. Vo svojom vyhlásení, v ktorom oznámili, že plánujú odstúpiť z oficiálnych kráľovských úloh totiž uviedli, že si chcú v kráľovskej inštitúcii "vyčleniť novú, progresívnejšiu úlohu", avšak to sa celkom pochopiteľne nestretlo s prijatím zo strany paláca, známeho prísnym trvaním na zabehnutom systéme. Tiež sa zaviazali, že budú naďalej podporovať kráľovnú, avšak mnohí sa zhodnú na tom, že podpora vyzerá celkom ináč ako "strieľanie" závažných obvinení v americkej talkšou. Teraz je už cesta späť takmer s istotou definitívne zarúbaná.

Súvisiace články

Najčítanejšie