Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mama desiateho potomka Borisa Kollára, speváčka Barbora Balúchová o plánoch na druhé dieťa!
Zdielať na

Mama desiateho potomka Borisa Kollára, speváčka Barbora Balúchová o plánoch na druhé dieťa!

Archívna reportáž

Nenápadná blondínka zo speváckej súťaže sa za ostatné roky poriadne zmenila. Zväčšené pery, výrazné líčenie, silikónové prsia, vyžehlené blondy vlasy a luxusný šatník z nej spravili instagramovú krásavicu. Ešte predtým si ale stihla získať srdce politika a multiotecka Borisa Kollárka aspoň na krátky románik, z ktorého ale vzišiel jeho desiaty potomok. A Barbora by mu rada dopriala súrodenca.

Barbore Balúchovej (33) sa podarilo po úspechu v speváckej súťaži, kde sa prepracovala až do finále, v speváckej kariére pokračovať. Prestávku si ale musela načas dopriať pred zhruba štyrmi rokmi, keď po romániku s Borisom Kollárom ostala tehotná a narodil sa jej v januári roku 2017 synček Alexander Ján. Barbora ho miluje nadovšetko, hovorí, že v ňom má dokonalého parťáka, a tak hoci ho vychováva sama, nemôže sa sťažovať.

Zdalo by sa, že je ideálny čas, aby Alex dostal súrodenca a mama Barbora by sa tomu nebránila. "Tam tomu ešte niečo treba," hovorí so smiechom a je jasné, že naráža na potenciálneho otca. Kollár to už ale zrejme nebude, jednak okrem Heringhovej má "zásadne" s každou ženou len jedno dieťa a vyjadril sa aj celkom konkrétne, že už ďalšieho potomka s Barborou neplánuje. 

Barbora je so svojím životom spokojná:

​Barbora je z troch detí a vie, aké je skvelé mať súrodenca, aj preto by ho chcela synčekovi dopriať. "Detstvo so súrodencami bolo skvelé, chcela by som, aby ho mal aj Alex," vyjadrila sa blondínka celkom jasne. Ako matka samoživiteľka to ale nemá úplne jednoduché, ako si asi mnohí predstavujú. "Pracujem pre jednu televíziu, mám tam reláciu, potom už len jednorazovky, sem-tam niečo cez sociálne siete. Je to také, že neviem, čo týždeň prinesie a potom som niekedy rada, že už skončil. Je to len také námatkové, nič fixné," vyjadrila sa Balúchová. Na rozdiel od iných matiek samoživiteliek má ale tú výhodu, že súčasný predseda parlamentu by ju zrejme úplne v štichu nenechal.

Kollár svojho syna rozhodne neignoruje a napriek extrémnej zaneprázdnenosti sa snaží jednej zo svojich "rodín" pomáhať. "Snaží sa, obaja robíme všetko preto, lebo aj ja sa už snažím trochu vrátiť k práci, tak keď si nájdeme štrbinku času, tak je to najšťastnejšie dieťa na svete," hovorí Barbora o synčekovi a jeho láske k rodičom. Ak ale chce Balúchová dopriať synčekovi súrodenca, bude sa už musieť obzrieť po inom mužovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie