Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vondráčková v bikinách! TOTO sa nedá prehliadnuť bez komentára!
Zdielať na

Vondráčková v bikinách! TOTO sa nedá prehliadnuť bez komentára!

Archívna reportáž

Zdá sa, že energie a elánu má legendárna speváčka Helena Vondráčková (76) stále dostatok. Pôsobí takmer rovnako sviežo ako pred rokmi. Môže sa popýšiť na svoj vek aj skvelou postavou, ktorú jej môžu závidieť aj oveľa mladšie ročníky. Vidieť to aj z nedávnej fotografie na sociálnej sieti z dovolenky na hausbóte, kde má oblečené bikiny. Jej receptom na obdivuhodnú kondíciu a štíhlosť je vraj neustály pohyb.

Ako to má manželský pár, Helena Vondráčková a Martin Michal, už roky vo zvyku, leto trávia na svojom komfortnom hausbóte. Milujú vodu a vodné športy a majú aj veľký motorový čln, na ktorom brázdia okolité vody. Helena rada pádluje aj na svojom kajaku, či len tak pláva. To všetko ju udržuje v dobrej kondícii aj po sedemdesiatke. "Nesedím a stále niečo robím," tvrdila nedávno táto už takmer šesťdesiat rokov pôsobiaca speváčka pre ŽivotvČesku.cz. 

Počas svojej kariéry sa Vondráčková nacestovala doma aj po svete až-až, ale najlepšie sa cíti v jej dome v Řitke pri Prahe a na hausbóte na Slapoch.  Na obľúbenom rekreačnom mieste majú s manželom pre seba čas takmer po celé leto. Ich dom na vode má dĺžku 17 metrov a je 5 metrov široký. Patrí k nemu aj priestranná terasa. To je veľmi obľúbené miesto manželského páru, kde si užívajú letnú pohodu.
Helena si život užíva naplno aj v dôchodkov veku:

"Plávam, jazdím na kajaku, upratujem, chodím na prechádzky s psíkom a každé ráno cvičím, aj keď na Slapoch to veľmi nejde, ale keď som doma, tak áno," vymenovala svoje pohybové aktivity stále čulá Helena. A treba uznať, že je až neuveriteľné, akú má táto sedemdesiatnička figúru. Rozhodne nemožno hovoriť o "vysušenej" starenke, je zjavné, že do seba investuje. Rozhodne nikto nemohol prehliadnuť rysujúce sa svalstvo, čo je najväčší dôkaz, že Vondráčkovej slová o pohybe a športe nie sú len na oko. A fanúšikovia v komentároch to výrazne ocenili.

Helena si trávi horúce leto aj na hausbóte, na týchto fotkách sa ale nechválila len ním, ale aj svojou figúrou:

Súvisiace články

Najčítanejšie