Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Harry a Meghan v nemilosti! Hollywoodske hviezdy ich odmietajú, TOTO je dôvod!
Zdielať na

Harry a Meghan v nemilosti! Hollywoodske hviezdy ich odmietajú, TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Ani kráľ Karol III. nemá so synom zľutovanie

Meghan Markle (41) je rodáčka z Los Angeles a vďaka otcovi, bývalému osvetľovačovi v Hollywoode, ho tam neraz navštívila v práci pri nakrúcaní filmov. Ambície stať sa slávnou hollywoodskou hviezdou sa jej však nenaplnili, herecky sa trochu zviditeľnila vďaka svojmu účinkovaniu v kanadskom seriáli Suits, kvôli čomu sa presťahovala do Toronta. To ešte nevedela, že jej slávu prinesie až rola manželky britského princa Harryho (38).

​Vyzerá, že nie všetci berú pozitívne mimoriadne vysoké ambície manželky princa Harryho, Meghan Markle. Rola jednej z najvyššie postavených predstaviteliek britského kráľovského paláca sa jej celkom nepozdávala, zatieňovala ju nielen kráľovná Alžbeta II., ale aj manželka princa Williama, Kate. Po čase s Harrym a s ich malým synčekom Archiem opustili palác a Britániu. Odleteli za veľkú mláku, odkiaľ o pár mesiacov nehorázne zaútočili v šou Oprah Winfrey na najvyšších členov monarchie. A odvtedy s tým neprestávajú.

Pohár trpezlivosti s ich výčinmi ale pretiekol nielen v britskej kráľovskej rodine, obrátila sa proti nim mienka väčšiny britskej verejnosti, ba ukazuje sa, že stratili kredit aj vo vysokej americkej spoločnosti, vrátane Hollywoodu. Ak Meghan dokázala očariť a získať si srdce labilného princa Harryho, ktorý vraj vždy trpel, že je iba náhradníkom v následníctve trónu po bratovi Williamovi, zjavne sa jej to isté nepodarilo v prípade hollywoodskych hviezd. Nepozývajú ichvraj vôbec na gardenparty, ani narodeninové oslavy, ani na filmové premiéry, kde by sa mohli predviesť na červenom koberci. Neobjavili sa dokonca ani na oslave narodenín Oprah, ktorá býva v ich susedstve v Montecite.

Nedávno vznikla okolo Sussexovcov pomerne trápna scénka:

​Po predčasne ukončenej spolupráci so Spotify, im hrozí to isté s Netflixom a neúspech sa v Hollywoode neodpúšťa. Ale producentka televíznej siete NewsNation Paula Froelich to vidí aj z inej stránky. "Moje zdroje mi hovoria, že je to celé o peniazoch. A veľkí hráči Hollywoodu nebudú ohrozovať svoje podnikanie pre Harryho a Meghan. Každý z nich má nejaký film či divadelnú hru, ktorú potrebuje predať. A každý z nich by chcel mať premiéru aj v londýnskom West Ende. A každý tiež vie, že princ William a Kate sú tými najväčšími celebritami, ktoré sa tam môžu ukázať. Lenže sa tiež ukázať nemusia, pokiaľ by o niekom vedeli, že sa veľmi priatelia s Harrym a Meghan," vysvetlila svoj názor, ktorý by sa javil byť tiež reálny. Nuž, zdá sa, že hollywoodska smotánka si vybrala.

Najčítanejšie