Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Len 30-ročná známa speváčka skolabovala! Zistili jej viacero zrazenín!
Zdielať na

Len 30-ročná známa speváčka skolabovala! Zistili jej viacero zrazenín!

Zdroj: Instagram/TK

K nešťastníkom, ktorých kolaps majú na svedomí krvné zrazeniny, patrí už aj mladá americká speváčka Tori Kelly (30). V nedeľu sa vybrala aj s priateľmi na večeru do centra Los Angeles a krátko po tom, čo jej začalo veľmi rýchlo biť srdce, upadla do bezvedomia. Jej priatelia ju okamžite odviezli do renomovanej nemocnice.

​Mladá ambiciózna speváčka Tori Kelly je po nečakanom kolapse ešte stále hospitalizovaná v nemocnici Cedars-Sinai, jednej z popredných nemocníc v Kalifornii. Je teda v dobrých rukách naslovovzatých odborníkov, a tak má napriek obavám veľkú šancu na vyliečenie. Po vyšetrení zistili, že má viaceré krvné zrazeniny okolo životne dôležitých orgánov, pričom jeden zo zdrojov povedal pre TMZ, že situácia je "naozaj vážna". Hneď ako ju priatelia doviezli do nemocnice ju hospitalizovali na jednotke intenzívnej starostlivosti a začali s vyšetreniami a liečbou.

Najskôr lekári zistili, že Tori má zrazeniny v nohách a pľúcach, neskôr ich objavili aj v okolí srdca. Speváčka bola počas vyšetrení a hospitalizácie pri vedomí. Naďalej však zostáva v nemocnici, aby mohli lekári zistiť, čo mohlo zrazeniny spôsobiť a určiť spôsob, ako im v budúcnosti zabrániť. "Stále je tu niekoľko vecí, ktoré treba odhaliť," uviedla už osobne speváčka vo štvrtok z nemocnice. Spomenula, že posledných pár dní bolo pre ňu veľmi ťažkých, ale zároveň dodala s optimizmom, že sa cíti oveľa silnejšia a plná nádeje. Verí, že sa všetko uberá správnym smerom.  
Rozbehnutú kariéru Tori Kelly nečakane prerušili zdravotné komplikácie, vypočujte si jej pieseň Missin u:  

Napriek tomu, že svoje zdravie považuje za prioritu, tvrdí, že nedopustí, aby sa kvôli strachu a obavám zmarilo vydanie jej pripravovaného EP "tori", ktoré malo vyjsť tento piatok. Nové piesne pre ňu vraj predstavujú "šťastné miesto, na ktorom som bola v posledných rokoch". Tori pôsobí v šoubiznise už veľa rokov. Po tom, čo sa neúspešne uchádzala o víťazstvo v talentovej speváckej súťaži, išla svojou vlastnou cestou. Vtedy iba mala šestnásť rokova podarilo sa jej preraziť ako speváčke aj autorke piesní. V roku 2019 získala ceny Grammy za najlepší gospelový album a najlepší gospelový výkon/pieseň, keď jej už predtým udelili v roku 2015 cenu Billboard Women in Music Breakthrough Artist Award.
Iba 30-ročnej speváčke boli diagnostikované rozsiahle zrazeniny v tele:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tori kelly (@torikelly)

Vystrašeným fanúšikom sa Tori prihovorila cez Instagram:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tori kelly (@torikelly)

Súvisiace články

Najčítanejšie