Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vémola so šokujúcim priznaním! Obrovské sklamanie pre jeho deti!
Zdielať na

Vémola so šokujúcim priznaním! Obrovské sklamanie pre jeho deti!

Archívna reportáž

Tento rok sa fanúšikovia zápasov Oktagonu MMA rozlúčia s legendárnym zápasníkom Karlosom Vémolom (38). Kedysi nepremožiteľný bojovník, ktorý sa pasoval za kráľa zápasníkov, mal za posledné roky veľké problémy so zdravím. Ani nečudo, neskutočne tvrdými diétami pred zápasmi si ho veľmi vážne ohrozoval. Medzi zápasmi však žil často nezdravo a pomerne divoko. Tvrdil však, že miluje svoju rodinu, ale zanedbával ju, ako sám priznal.

​Ak sa Karlosovi Vémolovi podarí uskutočniť koncom roka odvetný zápas s jeho premožiteľom z roku 2019, Attilom Véghom, má to byť posledný v jeho profesionálnej zápasníckej kariére. "Pokiaľ bude mať Oktagon aj Attila o ten zápas záujem, tak do toho nastúpim. Bude to také to Grand finále a môj posledný zápas, kedy sa s touto veľkou jazdou rozlúčim," uviedol sám pred časom v podcaste Fightcast.one. Pre Végha môže byť motiváciou aj to, že by mohol po prvýkrát bojoval o opasok a titul, ako aj obhájiť víťazstvo nad Vémolom spred pár rokov.

Najbližšie však Vémolu čaká v sobotu zápas na pražskej Štvanici s Argentínčanom Lucasom Alsinom, prezývaným Cobra. "Terminátor" tvrdí, že nemôže prehrať, ide o súčasť jeho prípravy na titulový zápas proti Pavlovi Langerovi v Bratislave a cíti sa pod obrovským tlakom. Chcel by sa ukázať vo veľkom štýle a zvíťaziť knokautom. Na zápas sa prídu pozrieť aj jeho dve staršie deti, ktoré žijú v Anglicku. Práve kvôli deťom nebude pre neho vraj až tak ťažké ukončiť kariéru v MMA, uvedomuje si, že ich zanedbával. "Môj chlapec mal trinásť, moja dcéra bude mať šestnásť a za šestnásť rokov som ich ešte nezobral na dovolenku, pretože otec, keď niekam ide, tak do Thajska alebo do Nemecka na kemp," priznal sa úprimne, no skutočne mu správanie voči deťom neslúži ku cti.
Priatelia Karlosa si myslia, že kariéru ešte neukončí:

 Sebakriticky si myslí, že ako otec ich v tomto smere sklamal. "Terez mám ďalšie dve deti, ktoré s nami tiež neboli na dovolenke. Takže tento rok po zápase na Štvanici prebehne prvá dovolenka s deťmi. Zanedbával som toľko vecí, ktoré budem musieť dohnať," prezradil svoje plány na nápravu krátko pred turnajom pro Sport.cz. To ale neznamená, že po ukončení profesionálnej zápasníckej kariéry bude v športe nečinný. "Budem trénovať ďalej. Nebudem iba sedieť a nič nerobiť. Ako som celý život miloval kulturistiku, tak si predstavujem, že budem starý, šedivý, fúzatý a namakaný dedko. Budem niečo robiť," objasnil svoje predstavy slávny zápasník, vďaka ktorému Oktagon vypredáva turnaje. Niet pochýb, že z jeho plánov má najväčšiu radosť Lela, ktorá by už rada mala doma plnohodnotného manžela a otca ich detí.
Karlos si je vedomý toho, že kvôli kariére šla rodina veľakrát bokom, túži to svojim deťom vynahradiť spoločnou dovolenkou:

Súvisiace články

Najčítanejšie