Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Šeredová krátko po svadbe zrušila plánovanú svadobnú cestu! TOTO je dôvod!
Zdielať na

Šeredová krátko po svadbe zrušila plánovanú svadobnú cestu! TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Alena má s Nasim dcérku

Po romantickej svadbe Aleny Šeredovej (45) a jej partnera Alessandra Nasiho (49), pre ktorú si vybrali sicílske mestečko Nota, nazývané aj barokovou perlou, nenasledovala ich svadobná cesta, ako by si všetci predstavovali. Modelka to odôvodňovala pracovnými povinnosťami manžela, ktorý si vraj môže dovolenku dovoliť až v auguste. Mali navštíviť Kaliforniu a Polynézske ostrovy, ale ako sa ukázalo, všetko je inak.

​Prvá cesta po sobáši Aleny Šeredovej, ktorá sa vydala za dediča automobilky Fiat Alessandra Nassiho, viedla do jej rodného Česka. Manžela predstavila jej blízkym, ktorí sa nedostali na ich svadbu na Sicílii, a zároveň mu iste ukázala miesta, kde vyrastala a mala ich rada. Zastavili sa aj v Prahe, kde má Alena svoj byt, ktorý pred časom prešiel náročnou rekonštrukciou. To však nebola ich svadobná cesta, tá sa mala uskutočniť kvôli ženíchovi a jeho pracovným povinnostiam až v auguste. 

"Ideme s deťmi, takže veľká romantika. Pozrieme sa do San Francisca a do Los Angeles, aby chlapci, keďže už sú veľkí, tiež niečo videli. A zastavíme sa na skok v Polynézii," hovorila nevesta o rodinných plánoch na svadobnú cestu. Vyberali vraj také destinácie, ktoré sú dobré aj pre "deti, tínedžerov, romantický pár". Ako vidieť, bývala česká "misska" je veľmi rodinne založená, keď si nevie predstaviť ani len svadobnú cestu bez detí. No ako sa zdá, z týchto plánov nebude napokon nič.

Pripomeňte si Alenu Šeredovú z roku 1998, keď svojou krásou ohúrila svet na Miss World:

Našťastie, nejde o žiadnu krízu v manželstve a svadobná cesta nebola tak celkom zrušená. Zmenili len termín a miesto. Aktuálne si už užívajú na Seychellských ostrovoch. "Taká last minute náhradná svadobná cesta,"  ozrejmila Šeredová náhlu zmenu plánov pre ŽivotvČesku.cz. "Môj starší syn má už od začiatku augusta športové povinnosti, takže sme všetko zorganizovali behom 24 hodín a sme na Seychelloch," uviedla aj dôvod, ktorý ich k tomu viedol a je sympatické, že sa napokon prispôsobili chlapcovi. Vybrali si naozaj prekrásne miesto, ale či sa pobyt s tromi deťmi dá nazvať medovými týždňami, je veľmi otázne. Skôr je to rodinná dovolenka  manželov s deťmi, ale iste im to z ich šťastia nič neubralo.

Alena si užíva medové týždne nielen s novým manželom, ale aj s deťmi: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Súvisiace články

Najčítanejšie