Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dara sa už poriadne vytočila na drzé vyjadrenia! Jasný odkaz hejterom!
Zdielať na

Dara sa už poriadne vytočila na drzé vyjadrenia! Jasný odkaz hejterom!

Archívna reportáž

Aj keď sa vzhľadom na jej vek nedá v prípade Dary Rolins (50) hovoriť o mladici, stále veľmi dobre vyzerá a pôsobí mladistvo. Ako hviezda prvej kategórie si iste uvedomuje, že je vydaná napospas verejnej kritike, a preto si nemôže dovoliť zanedbávať svoj zjav. Ale aj tak sa nájdu škodoradostné neprajníčky, ktoré jej pripomenú každú maličkosť, do ktorej sa rypnúť.

​Je až na zamyslenie, že sa nájdu ľudia, a najmä ženy, ktoré Dare Rolins radi pripomínaj jej vek, akoby nebolo normálne, že ľudia starnú. No zdá sa, že to nie je Darin prípad, ktorá má figúru dvadsiatničky a náturu občas aj pubertiačky. Napriek tomu sa jej vždy ujdú hlúpe poznámky od zatrpknutých sledovateliek na Instagrame. Ani teraz, keď zdieľala fotografie zo Sardínie, kde dovolenkuje s priateľom Pavlom Nedvědom, to nebolo inak.

"Myslím, že vy už máte dávno po mladosti. Už ste v prechode," odkázala jej nepochybne "dokonalá" neprajníčka. Podporilo ju aj pár ďalších, keď Dare pripomenuli, že v mladosti vyzerala lepšie. Zrejme samy nedokážu bojovať tak úspešne s neúprosným časom ako ona, a tak sa tešia aspoň z toho, že niekde verejne vypľujú svoj nepodstatný názor. Rolins sa vo svojom v príspevku vtipne ohradila. "Moji milí, je leto, presne a hlavne kvôli tomu vystrkujete, čo chcete a na koho chcete. Na všetkých tých puritánov, ktorí majú problém s tým kedy, z akého uhla, kde a u koho sa podľa nich hodí, sa vyprdnite," napísala s nadhľadom.       
Dara svoje perfektné vyšportované telo rada ukazuje, čo je tŕňom v oku mnohých neprajníkov. Pozrite si jej krivky v klipe k piesni všetko alebo nič:

Pokračovala s vysvetľovaním: "Samozrejme že mi zdravý rozum okamžite premietne všetky tie kúpaliská a pláže plné polonahých tiel všetkých možných veľkostí, menej či viac dokonalých tvarov, odvážnych modelov a farebných kreácií a upokojí moje obavy zo zbytočne nevhodného exhibicionismu." Má iste pravdu, pokiaľ sa nezdráhajú vystavovať telá ostatní, nie je dôvod, aby sa zakrývala práve ona, s figúrou, akú obvykle nemá 99 percent ľudí na hocijakom kúpalisku. Môže byť inšpiráciou aj pre druhé ženy, hoci je na druhej strane pravdou, že nie každá sa narodila s podobnou genetickou výbavou. Ideálne je starať sa prosto o seba neriešiť druhých a presne to aj Dara všetkým odkázala.

Dara to neprajníkom v príspevku jasne vysvetlila:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie