Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hviezdneho speváka zronila tragická smrť milovaného brata!
Zdielať na

Hviezdneho speváka zronila tragická smrť milovaného brata!

Zdroj: Instagram/RK

Írsky spevák Ronan Keating (46), známy od deväťdesiatych rokov ako člen slávnej skupiny Boyzone, prežíva mimoriadne smutné chvíle po správe, že mu v sobotu pri autonehode zahynul brat Ciaran Keating (†50). Tragédia sa stala počas jeho cesty na futbalový zápas jeho syna Ruairího, na ktorý sa vybral aj s manželkou Ann Marie. Tá leží v nemocnici mimo ohrozenia života.

Svojich rodičov sa Ruairí Keating (28) na jeho zápase za Cork City FC v súboji so Sligo Rovers v sobotu večer nedočkal a otca Ciarana sa, žiaľ, nedočká už nikdy. Rodičia ho chceli povzbudiť v dôležitom zápase, navyše v predvečer jeho narodenín, ktoré spolu chceli iste osláviť. Všetko to zmenila tragická nehoda neďaleko Swinfordu v sobotu okolo 15.55 miestneho času, ktorá stála Ciarana život. Jeho manželku Ann Marie previezli so zraneniami na ošetrenie do nemocnice, našťastie, je mimo ohrozenia života, rovnako ako aj vodič a jeho spolujazdec z druhého vozidla, ktorí ale tiež utrpeli vážne zranenia.

Starší brat Ronana Keatinga sa aj s rodinou pred 15 rokmi odsťahoval z Dublinu a údajne pracoval ako predajca áut. Starosta Westportu John O'Malley vyjadril rodine sústrasť a uviedol: "Všetci sú šokovaní a zarmútení touto hroznou správou. Všetci, ktorí ho tu poznali, si ho veľmi vážili, myslíme na jeho manželku a deti." Mimoriadne ťažko nesie tragický skon brata Ronan, ktorý údajne nechal všetky povinnosti a bežal k rodine byť im oporou. Jeho kamarát povedal pre DailyMail, že spevák je "úplne zničený". Spomienku Ciaranovi, ktorý kedysi chodieval s kapelou Boyzone na turné ako pomocník pri technike, venovali aj členovia tejto slávnej skupiny.
Ronan Keating nedávno vydal pieseň Grateful v spolupráci s hviezdami 90. rokov, skupinou Kelly Family:
So svojím mladým útočníkom Ruairím Keatingom súcití aj vedenie futbalového klubu Cork City FC a prežíva s ním toto mimoriadne ťažké obdobie. V ich vyhlásení stálo: "Všetci v Cork City FC sú hlboko zarmútení smrťou Ciarana Keatinga, otca nášho hráča Ruairího Keatinga. Ruairímu a celej Keatingovej rodine vyjadrujeme v tejto mimoriadne ťažkej chvíli naše najhlbšie sympatie. Nech odpočíva v pokoji."  Žiadajú, aby bolo rešpektované  súkromie rodiny. Polícia žiada svedkov dopravnej kolízie, aby ju kontaktovali.  
Ronan na zábere so svojim bratom Ciaranom (vľavo) z oslavy v roku 1998:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boyzone (@boyzonemagazine)

Súvisiace články

Najčítanejšie