Skoro jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Táto "kráľovná" ale dopadla! Mega hviezda ruší koncerty, dôvod je poriadne zahanbujúci!
Zdielať na

Táto "kráľovná" ale dopadla! Mega hviezda ruší koncerty, dôvod je poriadne zahanbujúci!

Archívna reportáž

Zdá sa, že titul "kráľovnej" black music, teda "čiernej hudby", nezaručil Beyoncé žiadanú popularitu. O tej rozhodujcú fanúšikovia, nedá sa nič robiť. A v niektorých mestách ich proste zjavne nemá dosť...

​Americká spevácka hviezda Beyoncé (41), celým menom Giselle Knowles Carter, sa na podporu predaja svojho nového albumu Renaissance rozhodla vyraziť na turné. No musí to byť pre ňu poriadne studená sprcha, že sa jej prekvapivo nepodarilo vypredať všetky plánované miesta v USA. Na pomerne malý záujem o jej vystúpenie doplatili všetci tí, ktorí si už zakúpili vstupenky napríklad na koncert v Pittsburghu. Organizátori sa ho rozhodli zrušiť.

Svetové turné Renaissance speváčky Beyoncé sa nesie v znamení tanečnej hudby z jej už siedmeho rovnomenného albumu. Výjavy na scéne sú priam exstatické, ako sa ukázalo na jej prvom koncerte v severoamerickom turné v kanadskom Toronte. Speváčka, oblečená v trblietavých minišatách, začala predstavenie s takmer 30-minútovým vystúpením pred hlavnou časťou. Pripravila tým všetkých na dva a pol hodinové vystúpenie, ktoré bolo vizuálne veľkolepé, vokálne ambiciózne, ale niekedy vraj pôsobilo totálne zmätene.

Na Grammy ohromila, obyčajných ľudí ale veľmi nie:

​Koncertom chce Beyoncé pripomenúť všetky jej doterajšie albumy. Niektoré piesne z nich preto prezentovala aj v rámci jej vystúpenia v Toronte, ako to má byť aj neskôr na ďalších koncertoch v rámci jej severoamerického turné. Slúži jej ku cti, že ako popredná popová hviezda uprednostňuje svoje živé vokálne schopnosti. Na konci jej vystúpenia, počas diskotékového snenia "Summer Renaissance", keď sa vznášala nad davom ako božstvo na trblietavom koni, vydávala cez mikrofón vysoké tóny na obdiv jej prítomných fanúšikov. Koncert uzavrela slovami "nabudúce" a upozornila všetkých, aby jazdili bezpečne domov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce)

O to všetko budú pripravení 3. augusta jej fanúšikovia z Pittsburghu po zrušení koncertu. Denník Pittsburgh Post-Gazette uviedol, že zostali tisícky nepredaných vstupeniek, pričom mnohé stáli v prepočte iba okolo 30 eur. Na porovnanie v Bostone údajne stáli najlacnejšie vstupenky v prepočte až okolo 250 eur. S iróniou si dovolil napísať na sociálnej sieti zrejme jej sklamaný fanúšik, že "Najlepšia speváčka už v Pittsburghu bola..." pričom iste narážal na nedávne vystúpenie speváčky Taylor Swift. Zrejme aj samotná Beyoncé nesie túto správu ťažko - v Pittsburghu prosto nie je kráľovná a hovorí sa aj o ďalších mestách na zozname, kde hrozí zrušenie šou...

Najčítanejšie