Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vdova po Žbirkovi s novým mužom po boku? Kateřina zverejnila vyjadrenie!
Zdielať na

Vdova po Žbirkovi s novým mužom po boku? Kateřina zverejnila vyjadrenie!

Archívna reportáž

Hold vzdali Mekymu aj v Bratislave, jeho rodnom meste

Pomaly to budú už dva roky čo navždy odišiel spevák Meky Žbirka (✝69). Vdova po ňom, Kateřina Žbirková (56), sa celkom odovzdala práci pre zachovanie jeho pamiatky. Pričinila sa o koncerty na jeho poctu, dokončenie jeho posledného albumu, osadenie krásneho náhrobku a píše aj knihu spomienok na jej slávneho manžela. Pomáhalo jej to nevnímať tak veľmi bolesť z jeho straty. A aktuálne sa zdalo, že je už zrelá aj na nový vzťah.

​Vdove Kateřine Žbirkovej naozaj nemožno vytknúť, že by neurobila všetko čo sa dalo na uctenie pamiatky jej zosnulého manžela. Po takmer dvoch rokoch od jeho skonu by jej už ale ľudia dopriali aj nového muža po jej boku. Nedávno sa pre Blesk aj osobne vyjadrila, že je otvorená novému vzťahu. A tak ani nečudo, že keď sa vedľa nej objavil pred pár dňami na premiére filmu Můžem i s mužem neznámy chlapík, začali sa šíriť reči o tom, že je to jej nový partner.

Kateřina je rázna žena, a aby zastavila tieto falošné fámy, vzápätí zverejnila svoje vyjadrenie. "Aby sa ďalej nešírili letné kačice, uvádzam to na pravú mieru. ... Som rada, že mi prajete novú lásku alebo partnera, ale zatiaľ mám len dobrých priateľov. Jedným z nich je muzikant Honza Horáček z Mekyho kapely, ktorý bol na premiére filmu, kde robil hudbu, s manželkou Bárou - tej si akosi nevšimli a môjmu vysvetleniu, že som tam s kamarátkou, taktiež nechceli veriť," vysvetlila celú záležitosť, ktorá sa zjavne nafúkla úplne mimo reality.

Kateřina to pred časom povedala otvorene:

Spomínaný muž Jan Horáček (48) bol členom Mekyho kapely už od roku 2001. Na premiére filmovej komédie v Lucerne sa zúčastnil ako jeden z jej spoluatorov. Aj Kateřina Žbirková mala dôvod na to, aby prišla a patrilo jej aj jedno poďakovanie od filmového štábu. No láska sa zjavne nateraz odkladá, no Kateřine iste všetci držia palce, aby čoskoro našla rameno, na ktoré sa bude môcť skloniť.

Prečítajte si vyjadrenie Kateřiny k fámam o novej láske:

Súvisiace články

Najčítanejšie