Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Operácia vaječníkov nepriniesla pokoj! Česká speváčka si prechádza peklom!
Zdielať na

Operácia vaječníkov nepriniesla pokoj! Česká speváčka si prechádza peklom!

Zdroj: Instagram/MK

Poklonu aj obdiv možno vyjadriť speváčke Markéte Konvičkovej (29), ktorá sa po boji s vážnou diagnózou a následnom tehotenstve vrátila od 3-ročnej dcérky ku svojej speváckej kariére. Úzku spoluprácu nadviazala s Honzom Bendigom (29), ktorý sa rovnako ako ona dostal svojho času do finále známej speváckej súťaže. Nakrútili videoklip, kvôli ktorému leteli až do Tuniska. Markéta vyzerá skvelo, po opuchoch z liekov nevidieť žiadne stopy, no nie je všetko dokonalé.

​Na štvrté výročie od operácie, keď Markéte Konvičkovej vyoperovali cystu na vaječníku a všetci si mysleli, že je úplne fit, sa na Instagrame priznala: "Od tej doby si tak trošku prechádzam peklom." Síce presne nešpecifikovala, o aké problémy ide, no z jej ďalšieho vyjadrenia sa dá tak trochu tušiť, že to budú problémy spôsobené hormonálnymi výkyvmi. "Som na seba pyšná, že vzhľadom ku svojej diagnóze a výkyvom, ktoré sa mi dejú, to zvládam a som späť," povedala speváčka a vyjadrila vďaku jej najbližším, ktorí sú jej oporou. 

Trápenie jej pomáha prekonávať aj dcérka Amélie, ktorá je vraj pre ňu "raj na zemi". Paradoxne za ňu vďačí chorobe. "Keby sa to zlé nestalo, tak by tu zrejme nebola. Ona je môj hnací motor, najkrajšie stvorenie, aké som kedy spoznala, a som si istá, že ju raz povediem k oltáru. Alebo skôr Renda, ale budem pri tom," vyznala sa z jej materinských pocitov. 

Pozrite si nový klip od Markéty a jej kolegu Honza Bendiga k piesni s názvom Nebe Peklo Ráj: 

Markéta začala poslednú dobu pociťovať príval energie, a tak sa rozhodla pokračovať vo svojej speváckej kariére. Vo februári sa zúčastnila na veľkolepom koncerte kamaráta Jana Bendiga ako hosť a nedávno pokračovali spolu v nakrúcaní už tretieho videoklipu k ich duetu. "Je to vlastne taký môj návrat na scénu po veľkých zdravotných problémoch. Cítim sa konečne skvelo a vo forme," zverila sa v rozhovore pre eXtra.cz. Zároveň sa ale priznala, že návrat pred kamery bol pre mňa trošku stres. "Predsa len som to pár rokov nerobila, tak som musela zbierať celkom dlho guráž. Ale už zas vyzerám ako predtým, tak sa ľuďom zas môžem ukázať vo videoklipe." 

Markéta sa teší zo zlepšujúceho sa zdravia a pomaličky sa opäť vrhá do vôd šoubiznisu: 

Markéta neskrývala, že sa diagnózy celkom nezbavila."Nemala som našťastie rakovinu. Mám vzácny druh nádoru, a ten sa už nevylieči asi nikdy, maximálne sa zastaví rast a šírenie. Hlavne, že sa už konečne cítim dobre, našli príčinu a som pod kontrolou," uviedla úprimne podrobnosti o svojom stave a ostáva veriť, že choroba ostane čo najdlhšie neaktívna.

Súvisiace články

Najčítanejšie