Skoro jasno
16°
Bratislava
Hanychová na pláži ohromila poprsím! Priznala, že plánuje plastiku, aj botox!
Zdielať na

Hanychová na pláži ohromila poprsím! Priznala, že plánuje plastiku, aj botox!

Archívna reportáž

Na miesto, kde prežívala Agáta Hanychová (38) krásne obdobie počas vlaňajšieho leta spolu s Jaromírom Soukupom (54), sa obaja vrátili po roku aj s ich plodom lásky, Rozárkou. V komfortnej vile s bazénom v španielskej Marbelle si obaja užívajú zaslúžený oddych. Narodenie dcérky oboch naplno zamestnalo, čo sa negatívne prejavilo na ich zdravotnom stave. Na aktuálnych fotkách z pláže však Agáta vyzerá dobre aj spokojne.

Rozhorúčené mestá nie sú práve ideálnym miestom na trávenie leta, nečudo, že z Prahy k moru utiekla aj Agáta Hanychová a jej partner Jaromír Soukup. V Marbelle v Soukupovej vile majú všetok komfort na to, aby tam mohli vziať aj trojmesačnú Rozárku. Odletel s nimi aj Agátin syn Kryšpín (11) a iste za nimi priletí časom aj Mia (5), ktorú má teraz v starostlivosti na dva týždne otecko Jakub Prachař. Pravdepodobne s ňou príde aj stará mama Veronika Žilková, ktorá Agáte pomôže iste aj s Rozárkou.

Agáta sa zaiste nemohla dočkať, keď bude konečne v jej milovanej Marbelle, kde by si podľa jej slov vedela predstaviť žiť aj celoročne. Má však školopovinného syna, aj pracovné povinnosti v Prahe, takže to nie je veľmi reálne. Na leto je to však ideálne miesto na život. Neďaleko vily je pláž, na ktorej si užíva slniečko, ako vidieť z jej  fotiek. Rozárku zrejme nechala na starosť oteckovi, aby mohla nerušene oddychovať. Agáte sa podarilo rekordne rýchlo po pôrode zhodiť nabrané kilá, a tak sa hrdo ukázala aj v bikinách, kde vyniká najmä jej plný dekolt.

Agáta nakrúca denne množstvo videí pre fanúšikov a túži byť pre nich inšpiráciou, nečudo teda, že chce vyzerať čo najlepšie: 

Niet pochýb, že tam nie je čo "opravovať", no prekvapivo Agáta priznala, že nejaký skášľovací chirurgický zákrok predsa len plánuje. "Na viečka pôjdem, na botox tiež," vymenovala, čo všetko si chce dať u odborníkov vylepšiť. Napokon, nikdy sa netajila tým, že s úpravami nemá problém a botox už vyskúšala. Nepochybne jej záleží na tom, ako vyzerá, či už pred kamerou alebo na Instagrame. Ale pri pohľade na detail Agátinej tváre treba uznať, že viečka jej padli, zato vrásky má skutočne len minimálne.

 Agáta sa nebráni skrášľovacím úpravám, odstrániť plánuje nejaké tie vrásky či padnuté viečka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie