Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šokujúci detail o Madonninom kolapse! TOTO prezrádza viac, než by asi chcela!
Zdielať na

Šokujúci detail o Madonninom kolapse! TOTO prezrádza viac, než by asi chcela!

Archívna reportáž

Koncom júna došlo u Madonny (64) k vážnej zdravotnej komplikácii. Skolabovala a musela byť hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti. Stalo sa tak krátko pred začiatkom jej svetového turné. Správu zverejnil jej manažér Guy Oseary a veľmi tým vyľakal jej fanúšikov. Neuviedol, čo presne zapríčinilo jej vážny stav, a tak sa dá o tom iba špekulovať. Ak možno veriť zdrojom z jej okolia, dostala septický šok, čo by mal potvrdzovať aj liek, ktorý dostala, no ten sa podáva aj v celkom iných prípadoch.

​Po náročných skúškach na svetové turné s názvom Celebration, ktoré sa má uskutočniť na počesť 40. výročia Madonninej hudobnej kariéry, sa jej organizmus zrejme oslabil natoľko, že ju skolila bakteriálna infekcia a údajne dostala septický šok. V jej veku by sa mala už šetriť, čo ona ale nepripúšťala, až musela dostať príučku. Pracovala aj chorá v horúčkach a po jej kolapse jej mal podať privolaný lekár Naloxon, v USA známy pod názvom Narcan, liek, ktorý sa bežne používa pri podozrení na predávkovanie drogami. Pochopiteľne, okamžite sa rozbehli klebety o tom, že sa speváčka možno predávkovala. Jej pozitívny prístup k marihuane je známy, no tou sa predávkovať nedá, muselo by ísť o tvrdé drogy.

Ako ale tvrdia zdroje, liek sa podáva experimentálne aj na pomoc pri septickom šoku, lebo zlepšuje prietok krvi. Prečo presne ho podali Madonne nie je známe, isté je, že ju ihneď previezli na JIS-ku, kde bola cez noc intubovaná. V nemocnici pobudla niekoľko dní."Hoci sa Madonna teší, že sa čo najskôr vráti do práce, berie svoje zotavenie veľmi vážne. Nechce nič uponáhľať, takže sa zameriava predovšetkým na svoje zdravie. Má okolo seba neuveriteľný systém podpory a váži si všetkej lásky, ktorá sa jej dostáva. Je to práca, na ktorú sa sústredí, ale cíti sa sebaisto a každým dňom lepšie," uviedol zdroj pre Us Weekly.

Madonna sa takto predviedla pred pár mesiacmi na odovzdávaní cien Grammy:

Ona sama sa k svojmu stavu zatiaľ nevyjadrila. Zotavuje sa vo svojom newyorskom dome, pričom má ešte stále bojovať so slabosťou a pretrvávajúcimi nevoľnosťami. O tom, kedy bude spôsobilá začať svoje odložené svetové turné, je ešte priskoro uvažovať. Trúfla si dokonca rozšíriť počet miest, ktoré navštívi so svojou šou z 35 až na 43, aby uspokojila veľký záujem. Isté je, že Vancouver, kde sa mal uskutočniť 15. júla prvý koncert, sa jej zatiaľ nedočká a až do jej plného zotavenia sú neisté aj všetky ďalšie termíny. 

Madonnu zjavne turné vyčerpáva, často však zabúda na svoj vek a potrebný oddych:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie