Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dôležitý moment pre Bagárovú: Karlove Vary a oznámenie rozchodu!
Zdielať na

Dôležitý moment pre Bagárovú: Karlove Vary a oznámenie rozchodu!

Archívna reportáž

Ruminka oslávila už 3. narodeniny

Je to práve rok, čo sa vybrala Monika Bagárová (28) po prvýkrát na Medzinárodný filmový festival do Karlových Varov. Prišla tam spolu dcérkou Rumiou (3) a rodičmi, aby zaspievala na jednom podujatí. Užívala si festival aj pridružené akcie a párty a na niektorom z tých miest spoznala aj svojho súčasného priateľa Leonarda Lekaja.

​Do Karlových Varov prišla vlani Monika Bagárová krátko po rozchode so zápasníkom Makhmudom Muradovom (33) a práve počas toho, ako bola na MFF, sa rozhodla podeliť o nemilú novinu aj so svetom. "Chcela by som Vám oznámiť, že s Machom už nežijeme. Dali sme tomu šancu ako rodičia, žiaľ nám spoločný život už nerobí radosť," oznámila vtedy speváčka nezdar pokusu o opätovný návrat po ich krátkom zimnom rozchode. No ako obaja potvrdili, všetko vyriešili v pokoji a zostávajú naďalej v priateľskom vzťahu, aby sa mohli kvôli dcérke stretávať a tráviť s ňou spoločné chvíle. 

No už je jasné, že až také smutné chvíle Monika vo Varoch pred rokom neprežívala. Zoznámila sa s mladým podnikateľom Leonardom Lekajom a v novembri ho už oficiálne predstavila ako svojho nového priateľa. Odvtedy stojí pevne po Monikinom boku a má vraj skvelý vzťah aj s jej dcérkou. Absolvovali spolu už vo februári skvelú dovolenku na Zanzibare, ale trávia spolu aj väčšinu víkendov v dome Moniky neďaleko Brna. Ich vzťah je veľmi intenzívny a vyzerá, že sa onedlho odhodlajú aj na svadbu a spoločné dieťa. "Jedného dňa určite áno, ale zatiaľ si užívame Ruminku," naznačila Monika plány, no jednoznačne na prvom mieste ostáva jej dcérka. 

S otcom malej Ruminky už Monika pár netvorí, avšak ako rodičia majú korektné vzťahy: 

Tento rok sa o jej pohodu v Karlových Varoch postaral Leo. Ubytoval ju aj s dcérkou a rodičmi v luxusnom hoteli, odkiaľ všetci spoločne vyrazili na večernú prechádzku. Iste si Leo nenechal ujsť príležitosť, aby sa ukázal ako skvelý hostiteľ v domácom prostredí a doprial Monike a rodičom všetok luxus, ktorý ponúkajú Karlove Vary v rámci festivalu. On je u nich doma v Brne už pečený-varený. Zdá sa, že pre Moniku je ten pravý partner a čoskoro to snáď potvrdia aj oficiálne sobášom, ktorý by bol pre oboch prvým. Karlove Vary boli a sú pre Moniku zjavne veľmi dôležitým miestom, kde prežila nielen smútok z rozchodu, ale aj radosť z novej lásky.

Monika si s rodinou užívala krásy a luxus Karlových Varov odkiaľ pochádza jej partner Leo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie