Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ešte to skúsi? Takmer 80-ročný Jagger sa zasnúbil s TOUTO mladou kráskou!
Zdielať na

Ešte to skúsi? Takmer 80-ročný Jagger sa zasnúbil s TOUTO mladou kráskou!

Archívna reportáž

Bývalá baletka newyorského American Ballet Theatre Melanie Hamrick (36) sa nedávno počas jej návštevy New Yorku priznala, že sa s jej priateľom Mickom Jaggerom (79) zasnúbili. Zoznámili sa už v roku 2014 v Japonsku a je matkou ich syna Deverauxa Octaviana Basila (6). Pre Jaggera je to už ôsme dieťa, pre ňu prvé. Rovnako ako jeho rodičia si aj Deveraux užíva hudbu a tanec, často ho vídať na otcových koncertoch.

​Aj vo svojej takmer osemdesiatke vedie Mick Jagger pomerne divoký život. Ešte stále koncertuje a po svojom boku má mladú priateľku Mel Hamrick. Hoci majú spolu syna, ich vzťah bol doteraz nezáväzný. Nedávno sa objavil na prste Mel prsteň, ktorý dostala od Micka a jej priatelia tvrdia, že je zásnubný. Pre Jaggera by to bolo už tretie zasnúbenie. V roku 1971 sa po zásnubách oženil s Biancou Perez Mora Macias a po ich rozvode požiadal o ruku modelku Jerry Hall, s ktorou žil v rokoch 1977 až 1999. V roku 1990 mali neoficiálny sobáš na Bali, ale neskôr bol vyhlásený za neplatný.

Bývalá baletka Melanie nedávno vydala svoj debutový román First Position a pri tej príležitosti povedala pre People, že aj keď je prsteň darčekom od jej dlhoročného partnera Micka Jaggera, neznamená to, že v blízkej dobe zamieria pred oltár. Jeden zo zdrojov z jej okolia ale aktuálne uviedol: "V pondelok sa stretli, aby sa dohodli na svadbe. Melanie bola v American Ballet Theatre a svojim priateľom povedala, že je zasnúbená s Mickom. Veľmi jasne povedala, že jej prsteň je zásnubný a že je teraz jeho snúbenica. Pre Melanie to veľa znamená. Všetci jej priatelia sú za ňu šťastní. Jej rodina to tiež vníma tak, že sú zasnúbení, a je nadšená."

Takto sa pre rokom spoločný syn Mel a Micka jašil na koncerte svojho slávneho otca, zdá sa, že jablko nepadlo ďaleko od stromu:

Aj keď Melanie občas zdieľa videá s Deveruaxom ako predvádza tanečné pohyby, svoje súkromie radšej drží mimo sociálnych sietí. "Páči sa mi tento prístup. Myslím si, že to, čo sa deje u niekoho doma, je súkromné," uviedla. S Jaggerom spolupracovala v roku 2019 na balete Porte Rouge, pre ktorý vybrala hudbu z katalógu Rolling Stones a urobila choreografiu, ale je radšej, keď sú ich kariéry oddelené. "Pracujete s tým človekom celý deň a potom ste s ním aj v noci... je pekné mať názory zvonka, od niekoho, kto s tebou nie je v tom. Môže ti naozaj solídne poradiť," zdôvodnila, prečo radšej oddelila prácu od súkromia. S Mickom a ich synom často cestujú najmä do Anglicka, New Yorku a na Floridu, kde jej kúpil dom. Pre Jaggera by to už bolo zrejme posledné manželstvo, hoci jeden nikdy nevie...

Rockový dedko Jagger si užíva pohodu s novou mladou rodinou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Melanie Hamrick (@melhamrick)

Súčasnou partnerkou a zároveň matkou ôsmeho dieťaťa rockovej legendy je bývalá baletka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Melanie Hamrick (@melhamrick)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie