Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Fanúšikovia Madonny tŕpnu strachom! Speváčka je na JIS, upadla do bezvedomia!
Zdielať na

Fanúšikovia Madonny tŕpnu strachom! Speváčka je na JIS, upadla do bezvedomia!

Archívna reportáž

Iba krátko pred začiatkom svetového turné Madonny (64) sa objavili správy o jeho odklade a zdá sa, že je to vážne. Táto popová diva musela byť v sobotu hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti newyorskej nemocnice kvôli vážnej infekcii. Do nemocnice ju sprevádzala jej dcéra Lourdes (26). 

Madonnin príbuzný prezradil, že sa "pripravovali na najhoršie" po tom, čo ju previezli na jednotku intenzívnej starostlivosti s "vážnou bakteriálnou infekciou". Popovú kráľovnú našli v sobotu v New Yorku v bezvedomí a previezli ju do nemocnice. Uvádza sa, že Madonna bola intubovaná najmenej jednu noc. Predpokladá sa, že teraz je už pri vedomí a zotavuje sa.

O tejto udalosti informoval Madonnin manažér Guy Oseary. "V sobotu 24. júna sa u Madonny objavila vážna bakteriálna infekcia, ktorá viedla k niekoľkodňovému pobytu na jednotke intenzívnej starostlivosti," uviedol na oficiálnej stránke. "Jej zdravotný stav sa zlepšuje. Stále je však v lekárskej starostlivosti. Očakáva sa jej úplné zotavenie. V súčasnosti bude potrebné pozastaviť všetky záväzky, medzi ktoré patrí aj turné. O ďalšie podrobnosti sa s vami podelíme hneď, ako ich budeme mať k dispozícii, vrátane nového dátumu začiatku turné a preložených koncertov," ozrejmil aktuálnu situáciu. 

Madonna sa napriek veku na svojom turné nijak nešetrí, pozrite si kompiláciu záberov z načatého turné Celebration:

​Za prekvapujúcou správou o zdravotných problémoch speváckej legendy Madonny môžu byť aj intenzívne náročné nácviky na jej nadchádzajúce svetové turné. Vo videu z mája ukázala v zostrihu, čo sa deje v zákulisí počas príprav jej šou. Aj keď na svoju životosprávu veľmi dbá, predsa len už má svoj vek. Speváčka je známa tým, že ide na doraz. Kolapsy ju neminuli ani počas jej predchádzajúcich turné aj priamo na pódiu pred divákmi. Na tomto turné s názvom Celebration, ktoré sa má uskutočniť na počesť 40. výročia Madoninej hudobnej kariéry, jej iste veľmi záleží. Z pôvodných 35 miest ho rozšírila až na 43, aby uspokojila záujem. Ako sa uviedlo na tlačovke pri jeho ohlásení, má vyzdvihnúť Madonnin "bezkonkurenčný zoznam tvroby za posledných vyše 40 rokov". Zaspieva všetky svoje hity.

Fanúšikovia vyjadrili svoje obavy a priania skorého uzdrvenia po speváčkiným posledným príspevkom spred týždňa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie