Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dara priznala veľkú novinu! Už jej to rastie!
Zdielať na

Dara priznala veľkú novinu! Už jej to rastie!

Archívna reportáž

Vzťah ako z romantického filmu medzi Darou Rolins (50 a Pavlom Nedvědom (50) stále pokračuje, ba plánujú už aj spoločnú budúcnosť. Síce zatiaľ nie v podobe sľubu pred oltárom, ale možno ešte záväznejší - nakúpili za milióny pozemky a chystajú sa stavať. Peniaze obom rozhodne nechýbajú, a tak si mohli dovoliť obrovské pozemky, na lukratívnych miestach - jeden na brehu talianskeho jazera Lago Maggiore a druhý si kúpili v pražskom Šáreckom údolí.

​Začiatkom vlaňajšej jesene Dara Rolins aj Pavel Nedvěd oslávili spoločne svoju päťdesiatku v krásnom prostredí jazera Lago Maggiore. Pozvali tam mnoho celebrít z Česka, Slovenska aj Talianska. V talianskych médiách vypátrali, že si dvojica kúpila na tom mieste aj pozemok. "Pavel Nedvěd tento rok kúpil so svojou partnerkou, speváčkou Darou Rolins, pozemok za milión eur v Tronzane s výhľadom na jazero Maggiore," vyšlo najavo. Pozemok s výmerou takmer 20 árov sa nachádza v Arole, priamo pri brehu obľúbeného talianskeho jazera.

​​Po pár mesiacoch od kúpy sa už na pozemku intenzívne pracuje. "Musím povedať, že v Taliansku sa stavia ako o život a dom rastie. Tu v Česku sme pozemok vyčistili a ešte zvažujeme pár detailov, než začneme, takže uvidíme, kedy sa začne," zverila sa Blesku s hrdosťou šťastná speváčka, ako sa stavia hniezdočko láska. Čo bude s jej domom, kde teraz býva s dcérou, ešte nevie. "Môj dom je špecifický a hovorí o jednom mojom životnom období. Je to dom, ktorý som postavila s Patrikom a asi ho predám, alebo prenajmem. Naozaj som nad tým ešte celkom neuvažovala," tvrdí Dara Rolins s odkazom na jej expriateľa Rytmusa.

Takto vyzeral Darin "český" dom a pozemok ešte v časoch, keď sa iba staval a tvorila pár s raperom Rytmusom:

Teraz sa zaľúbenci zdržiavajú hlavne v Prahe. Pavel Nedvěd si po odchode z futbalového klubu Juventus načas užíva chvíle voľna. "Ale rieši veľmi aktívne novú prácu, čo vyzerá, že ho to po lete uvedie do väčšieho pohybu, tým pádom budeme zas viac od seba. Na druhej strane to má niečo do seba v každom vzťahu. Ani ja, ani on nie sme v podstate na nič iné zvyknutí a počítame s tým, cítíme sa obaja pohodlne a viac si jeden druhého vážime. Nemám v pláne teraz byť žienka domáca," hovorí spokojná speváčka, ktorá má po januárovom úspechu s narodeninovým mega koncertom ďalšie plány vo svojej speváckej kariére.

Dara si Taliansko zamilovala: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie