Skoro jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Príšerná tragédia! Len 29-ročná herečka zomrela po páde zo schodov!
Zdielať na

Príšerná tragédia! Len 29-ročná herečka zomrela po páde zo schodov!

Zdroj: pexels.com

Skutočne nevídaná tragédia, ktorá pôsobí až neuveriteľne. Mladá, v súčasnosti veľmi vychytená juhokórejská herečka Park Soo Ryun zomrela vo veku 29 rokov po páde zo schodov. Detaily o tom, čo presne spôsobilo jej pád, ani ako strmé boli schody, či z akej výšky spadla, nie sú známe. Vie sa len, že táto tragédia sa udiala počas jej návštevy ostrova Jeju, kde mala na druhý deň vystúpiť. Nepomohlo ani urgentné ošetrenie, po pokusoch o oživenie ju zdravotníci najskôr vyhlásili za mozgovo mŕtvu, kým zomrela.

​Fanúšikov juhokórejskej herečky Park Soo Ryun šokovala správa o jej náhlom skone. Keď priletela kvôli vystúpeniu na juhokórejský "ostrov bohov" Jeju, iste netušila, že to bude jej posledná cesta.  Ako uviedli v juhokórejskom periodiku Osen, osudné sa pre ňu stali schody, z ktorých spadla v nedeľu popoludní tak nešťastne, že upadla do kómy a po pokusoch o resuscitáciu ju vyhlásili za mozgovo mŕtvu. Zúfalí rodičia sa rozhodli pre krásny čin, darovať niekomu srdce dcéry, ktoré ešte v pondelok stále bilo, ale aj ostatné orgány, ktoré by boli vhodné na darcovstvo.   

Jej matka zverejnila vyjadrenie: "V bezvedomí je len jej mozog, ale srdce jej stále bije. Musí existovať niekto, kto ho urgentne potrebuje. Ako jej matka a otec budeme môcť žiť s útechou pri myšlienke, že jej srdce odišlo k niekomu a bije." Žiaľ, ani to sa nepodarilo, medzičasom definitívne ukončila svoj život a posledná rozlúčka s ňou sa konala v nemocnici. Pohreb sa konal hneď na druhý deň 13. júna dopoludnia. 

Park Soo Ryun sa stala známou aj vďaka seriálu Snowdrop: 

Park Soo Ryun sa preslávila po svojom debute v roku 2018 v muzikáli Il Tenore. Park potom účinkovala aj v ďalších muzikáloch a divadelných hrách, ako napríklad The Cellar, Othello a The Day We Were In Love. V televízii debutovala v roku 2021 ako univerzitná študentka v seriáli Snowdrop z 80. rokov, v ktorom účinkovali aj speváčka Blackpink Jisoo a herec Jung Hae-in. Park je už druhou herečkou zo seriálu, ktorá prišla tragicky o život. V januári 2022 zomrela z neuvedených príčin jej kolegyňa Kim Mi-soo tiež vo veku 29 rokov. 

Krásna mladá herečka zomrela za zvláštnych okolností po nešťastnom páde zo schodov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cine Jalwa (@cinejalwa)

Súvisiace články

Najčítanejšie