Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po dvoch rokoch od liečby rakoviny šokuje dcéra Slováčka a Patrasovej opäť holou hlavou!
Zdielať na

Po dvoch rokoch od liečby rakoviny šokuje dcéra Slováčka a Patrasovej opäť holou hlavou!

Zdroj: Reprofoto/YouTube.com

Popri svojich dvoch tvrdohlavých rodičoch, mysliacich zjavne hlavne na seba, je Anička Slováčková (27), dcéra Dagmar Patrasovej (67) a Felixa Slováčka (80), hotovým anjelom. Možno práve jej vysoká empatia a citlivé vnímanie afér jej rodičov prispeli aj k rakovine v jej prsníku, ako sama naznačila. Nedokázala pokojne prijať ich vzájomné mediálne prepierané nezhody kvôli otcovej nevere. Ten si ani doteraz z vernosti k manželke veľkú hlavu nerobí, ako to vyzerá podľa jeho vyjadrení aj činov, čo Dagmar znáša zle. Anička sa preto od nich už pred časom rozhodla dištancovať a radšej sa venuje osvete v prevencii rakoviny.

​Aj keď sa Anička Slováčková javí byť silná žena, najmä po tom, ako hrdinsky prekonala rakovinu prsníka, občas sa prizná k svojim strachom a obavám z návratu choroby. Nie je to tak dávno, keď jej lekári po radikálnej liečbe oznámili, že jej výsledky sú v poriadku, no mladá speváčka predsa len vyjadrila svoje pochybnosti. Svojim sledovateľom na sociálnej sieti otvorila svoju citlivú dušu odkazom na rok 2019, keď na tom kvôli závažnej diagnóze nebola vôbec dobre. "Na fotografiách je môj Silvester z roku 2019. Prajem vám hlavne to, aby ste boli zdraví. Dávajte na seba pozor. Vnímajte svoje telo. Nepodceňujte príznaky, choroby. Nie je to sranda," odkázala všetkým na Silvestra pred rokom. Tie ťažké chvíle ju zrejme poznačili na celý život.

V podobnom duchu sa niesol aj jej nedávny odkaz, keď zdieľala video z minulosti, kde jej kamarát holil hlavu. Zverejnila ho po kontrole u lekára, ktorej sa veľmi obávala. "Dnešná kontrola ma vrátila zas trochu naspäť. Všetko dopadlo dobre, ale ten strach tam asi bude vždy… to je prirodzené. No a tak som vám len chcela pripomenúť, ako veľmi krehká vec je zdravie. A ako veľmi je prevencia dôležitá!" upozornila Anička opäť svojich sledovateľov na Instagrame. "Venujte svojmu telu aspoň tých pár minút raz za mesiac a sledujte svoje prsia, semenníky atď. Nech vám najlepší priatelia nemusia niekedy holiť hlavu. PS: Napodiv to bol potom ale najlepší pocit… taký, ako že som to tej rakovine teraz pekne natrela a ukázala jej, že nie som žiadna slabota a proste ju nakopem do zadku!" 

Anička spolu českým spevákom Pokáčom naspievala počas liečby pieseň I když sme plešatý: 

Nie vždy je však taká hrdinka, veď čert nikdy nespí, ako sa hovorí. "Nedávno ma z ničoho nič prepadol strašný strach z toho, že sa mi choroba vráti. Ako som si myslela, že som statočná, tak v ten moment som bola len uzlíček nervov," priznala sa svojho času v slabej chvíli, keď ju opantali obavy. Jej bonusom je však mladosť a silný organizmus, ktorý zrejme zdedila po doteraz čiperných rodičoch. Neustále však apeluje, aby všetci dbali na zdravie. "Nie je nič dôležitejšie, pretože keď ste zdraví, môžete tu byť stopercentne pre svojich blízkych, svoju lásku, prácu a všetko, čo vás baví, bez akýchkoľvek obmedzení alebo problému," vyjadrila krásne vyznanie spolu so svojimi obavami emotívne naladená Anička. Našťastie, jej holá hlava je tentokrát len spomienka, snáď sa desivá rakovina už nikdy nevráti.

Anička si s pokorou pripomenula ťažké časy keď podstupovala liečbu proti zákernej chorobe: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie