Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Čo sa deje s českým hitmakerom?! Michal David oznámil dvojročnú pauzu!
Zdielať na

Čo sa deje s českým hitmakerom?! Michal David oznámil dvojročnú pauzu!

Archívna reportáž

Ani po dlhých rokoch od začiatku svojej hudobnej kariéry v osemdesiatych rokoch minulého storočia nestráca popularitu s jeho nestarnúcimi pesničkami český hitmaker a spevák Michal David (62), vlastným menom Vladimír Štancl. Neprestáva skladať ďalšie, ba na budúci rok sa chystá vydať nový album. Vekom dôchodca je ešte stále čulý a o odchode na dôchodok preto vôbec neuvažuje. Prekvapil však nedávnym vyhlásením, že si dá dva roky pauzu v koncertovaní.

Veľký rozruch vyvolalo aktuálne vyhlásenie Michala Davida na konci jeho nedávneho koncertu, že na poriadne dlho nepočíta so žiadnymi koncertmi v hlavnom meste. "Prahu vynechám na dva roky," potvrdil nečakanú správu aj pre Blesk.cz, no už nedodal, aký je dôvod tohto pomerne nepochopiteľného rozhodnutia. No fanúšikovia sa nemusia obávať, žeby tohto hitmakera nevideli vôbec. V Česku bude robiť priaznivcom radosť, ho bude vystupovať vraj iba na hudobných festivaloch.

Zaháľať Michal David rozhodne nebude a navyše sa chystá pracovať na novom albume Funky 2 s jeho najväčšími hitmi v tomto veselom štýle. Zároveň plánuje na rok 2024 vydanie ďalšieho albumu pre zmenu v celkom inom štýle, než na aký sú jeho fanúšikovia zvyknutí. O všetkom v súvislosti s jeho aktivitami pravidelne informuje na svojom profile Instagramu. 

Ani profíkovi akým je Michal David sa nevyhýbajú menšie trapasy na pódiu:

​Nakoniec však vyzerá, že to nebude s tou jeho pauzou až tak zlé. Podle slov jeho manažéra Luigiho sa populárny hudobník rozhodol, že predsa len uskutoční jeden koncert, aby vyhovel veľkému záujmu o jeho tvorbu. "Ešte uvidíme, kde to bude, malo by to byť niečo väčšieho," naznačil Michal David pričom spomenul aj predbežne vytipované miesto v pražskej O2 aréne, ktorá sa stala akousi vrcholnou métou pre spevákov a speváčky z Česka i Slovenska. Je známe, že piesne Michala Davida oslovujú každú vekovú skupinu, a tak sa tento mimoriadne úspešný umelec rozhodne nemusí obávať, žeby túto pražskú mega halu nenaplnil.

Michal si pred pár dňami užíval krásy Talianska:

Súvisiace články

Najčítanejšie