Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ľudia spisujú petíciu proti známej influencerke, neustále jej zomierajú zvieratá!
Zdielať na

Ľudia spisujú petíciu proti známej influencerke, neustále jej zomierajú zvieratá!

Archívna reportáž

Katie poburuje aj tým, že jej dcéru líči už od malička

Pre britskú škandalóznu celebritu, niekdajšiu hviezdu reality šou a influencerka Kate Price (45) je typické, že k svojmu životu potrebuje rôzne škandály a rozruch, aby sa o nej vedelo a písalo. Nikdy sa nevyznačovala veľkou zodpovednosťou vo svojom osobnom živote, narobila si obrovské dlhy, ale neprekáža jej to v tom, aby stále žila na veľkej nohe. Rada sa predvádza aj so svojou láskou k zvieraťom, rokmi si ich zadovážila neúrekom, ale, žiaľ, až nápadne veľa jej ich predčasne uhynulo. Vznikla preto petícia na zákaz ich chovu u nej s nemálo podpismi.

​Zrejme Katie Price stratila už celkom súdnosť, keď nedávno opäť zdieľala na sociálnej sieti zármutok nad stratou jej ďalšieho domáceho zvieraťa. Na samotnom smútku by nebolo nič zvláštne, keby sa to nestávalo podozrivo pričasto. Kate sa ale tvári, že ju to vždy zasiahne. "Slová nemôžu vyjadriť ľútosť nad stratou môjho najlepšieho priateľa a ochrancu, ktorý dnes odišiel," dojemne opísala svoj žiaľ, ale nedočkala sa súcitu, ale skôr kritiky. 

Už v roku 2020 sa kvôli častým záhadným úmrtiam zvierat v jej opatere rozhodol jeden milovník zvierat spísať na stránkách change.org petíciu proti tomu, aby si mohla zvieratá kupovať a odvtedy získal už takmer 35 tisíc podpisov. "Za posledných päť rokov jej zomrelo kvôli nedostatku starostlivosti viac zvierat. Kone, psy, kočky, jašteričky, ježkovia. Nejde o jedinú rodinnú tragédiu. V dome Katie Price je to bežná vec," apeloval na ľudí. Zväčša ich zrazilo auto, ako to bolo aj vlani v novembri, keď jej uhynulo šteňa pomeraniana, ktoré jej malo utiecť z domu. Teraz zas Katie prišla o ďalšieho zhruba trojročného psa Bladea. Ako upozornili veterinári zo spolku Grove Lodge Veterinary Group, našli ho, chudáka nebohého, podľa hnedého obojka Louis Vuitton, ale bez mikročipu.

Čierneho vlčiaka Bladea pred kamerami Katie cvičila, čo sa však dialo po vypnutí nevedno: 

"Koľko zvierat ešte zomrie v tomto dome, keď sa môžu túlať po uliciach, a môže ich niečo zraziť, to je zanedbávanie," stálo v jednom komentári. "Koľko ďalších zvierat musí vo vašej starostlivosti zomrieť, aby vás už nenechali ich vlastniť?" varovne sa opýtal niekto iný. "Keby som bol tebou, tak nezverejňujem príspevky, ako ti umierajú zvieratá," upozornil Katie zas ďalší. "Preboha, zoberte jej už všetky tie zvieratá," apeloval ešte niekto a podobných príspevkov bolo mnoho. Zdá sa, že to ale nijako neovplyvní ich nezodpovednú majiteľku, ktorá má vraj ešte štyri čivavy a ktovie ešte koľko iných zvieratiek. Pred časom ju bolo vidno v meste s jej psami umiestnenými v čiernych prepravkách v deň, keď bolo vyše 32 stupov, pričom mali na sobe ešte aj módne oblečky. Katie zjavne nemá celkom súdnosť, čo už ale roky dokazuje aj mnohými inými činmi.

Iba pred pár dňami zahynul v rodine Katie Price ďalší zvierací miláčik, napriek hriešne drahému obojku, mu zdá sa, chýbala správna opatera:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Súvisiace články

Najčítanejšie