Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Čo je to za výchovu?! Pre TOTO od Angeliny utekali opatrovateľky jedna za druhou!
Zdielať na

Čo je to za výchovu?! Pre TOTO od Angeliny utekali opatrovateľky jedna za druhou!

Archívna reportáž

Pre Angelinu Jolie (48) sú deti, ktoré roky vychovávala s exmanželom Bradom Pittom (59), veľkou témou. Po ich rozvode si ich herečka drží vo svojej výhradnej starostlivosti, napriek verdiktu súdu. Podle nej je ich otec agresívny násilník, a preto si nepraje, aby sa s nimi stýkal. Napriek tomu sa Brad s deťmi stýka a niektorým už predstavil aj svoju novú priateľku, Ines de Ramon (30). Nezaujíma ho vraj názor Angeliny, ktorá vraj zúri.

​Ako veľká filantropka sa Angelina Jolie rozhodla ešte ako mladá žena pre adopciu detí. Ako prvého si ešte počas manželstva s Billym Bobom Thorntonom adoptovala v roku 2002 sirotu Maddoxa (21), pochádzajúceho z Kambodže. O tom, či v skutočnosti bol sirotou, však vážne pochybuje známa kambodžská ochrankyňa práv matiek a detí Kek Kalibru. Brad Pitt si ho oficiálne adoptoval v roku 2006. Ďalej nasledovali adopcie syna Paxa (19), ktorý pochádza z Vietnamu a dcéry Zahary (18) z Etiopie. Angelina mala údajne zásadu, že deti nesmú pochádzať z rovnakej krajiny. Zatiaľ, čo sa ich vlastná dcéra Shiloh (17) narodila v Namíbii, dvojčatá Vivienne a Knox (14) pre zmenu v Paríži.

Inak už ale vraj Angelina nemala v prípade detí a ich výchovy žiadne zásady ani pravidlá. Podľa toho sa aj správali. Ich opatrovateľky boli vraj z toho zdesené natoľko, že to veľmi rýchlo vzdali a z tak chaotickej rodiny radšej utiekli. Pre každé dieťa zaobstaráva Angelina jednu vlastnú opatrovateľku, ale po pol roku sa musia navzájom vystriedať, aby sa medzi dieťaťom a opatrovateľkou nenaviazalo príliš silné citové puto. Deti mali rôzne rozmary, ako napríklad Shiloh v jej troch rokoch a staršej nevlastnej sestre Zahare podľa jej vzoru museli opatrovateľky nosiť všade so sebou ich perinky. Shiloh mala aj požiadavku, aby ju oslovovali John a obliekali do chlapčenského oblečenia odvtedy, čo ju mal veľmi nadchnúť film Peter Pan. Všetky deti vedeli vždy narobiť okolo seba riadny neporiadok. 

V minulosti vraj Angelina jednu z opatrovateliek vyrazila po tom, čo sa jej zdalo, že flirtuje s jej vtedy ešte manželom Bradom: 

Ani pri stravovaní nemali deti pevný a zdravý jedálniček. Jednej z opatrovateliek sa nepáčilo, že si rady užívali všelijaké neveľmi zdravé dobroty, často trvali na pizze či čokoláde na raňajky, či si pochutnávali hocikedy na rôznych chrumkách. Vrcholom ich chúťok boli jeden čas smažené svrčky, po tom, čo im ich priniesla mama ako ochutnávku jedla z kambodžskej kultúry kvôli Maddoxovi, ale pochutnávali si aj na smažených tarantuliach. "To aby moje deti neboli odrezané od ničoho, čo je súčasťou kultúry ich predkov. Keď to ale domov začali nosiť po krabiciach, zakázala som to. Ale je to tak dobré!" priznala so smiechom Angelina pre E! Online. Rodnú Etiópiu chcela ukázať Zahare, pričom nechýbala ani Shiloh. Maddoxovi zas dopriala na narodeniny darček v podobe pobytu v Iraku, ktorý chcel spoznať. Cestovanie je prirodzenou súčasťou života v ich rodine. Opatrovateľky majú pritom iste tiež o zábavu postarané, no zjavne na to nemajú nervy.

Brad svoje deti údajne už zoznámil aj s jeho novou partnerkou Ines de Ramon: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie