Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Veľké sklamanie! Dara to povedala nahlas a kašle na to, čo si kto myslí!
Zdielať na

Veľké sklamanie! Dara to povedala nahlas a kašle na to, čo si kto myslí!

Archívna reportáž

Aj ostrieľaná hviezda môže mať trému či strach

Svoju znalosť módnych trendov nielen v hudbe, ale aj v obliekaní dokazuje speváčka Dara Rolins (50) už roky. Nielen v súkromí sa ale najradšej oblieka v ležérnom nedbalom štýle, za čo ju podaktoré jej sledovateľky na sociálnej sieti kritizujú a majú kopu pripomienok, ako by sa mala obliekať. Zdá sa, že s nimi Dara už stratila trpezlivosť a odkázala všetkým ako to vidí ona sama. A ako dodala, vždy sa bude obliekať tak, ako to bude cítiť a chcieť, bez ohľadu na kohokoľvek názor.

​Paradoxne nie kritika, ale zrejme práve pochvala od sledovateliek na Instagrame bola pre Daru Rolins tou povestnou poslednou kvapkou. Poriadne ju vytočili komentárne, že jej vkusu prospeli časté návštevy Talianska odkedy sa dala dokopy s futbalovou hviezdou žijúcou v Turíne, Pavlom Nedvědom. "Viem, že ma mnohí z vás radšej vidia elegantnú, a mnohí sa radujú z toho, že se vraj na mojom novom, elegantnom štýle podpísali časté návštěvy Talianska. Tak vás musím sklamať. Môj vkus, ani štýl sa už niekoľko rokov nijako výrazne nezmenil a ani do budúcnosti nezmení," odkázala jej sledovateľkám, ktoré majú pocit, že jej môžu radiť, ako sa má vo svojom veku obliekať. Dara sa prosto najlepšie cítí v komfortných a voľných outfitoch a na tom nikto nič nezmení.

"Väčšinou budem oblečená ako chlapec. V teplákoch alebo širokých džínsoch, tielkach, veľkých tričkách a mikinách. Jednoducho, pre niekoho vraj v tom, čo neprislúcha môjmu statusu ani veku. Obliecť sa žensky, elegantne a sexy, podľa toho, čo si moja nálada a udalosť žiada, som vedela rovnako dobre teraz ako aj predtým. Občas sa usmievam nad komentármi všetkých tých odborníkov na Daru, ako sa radujú, keď si oblečiem niečo ‚slušné‘. Vraj: No konečne Dara, je vidieť, že ti Taliansko prospieva, začni sa už obliekať ako dospelá žena na úrovni. A podobne," pokračovala v kritike, ba až výsmechu z nevyžiadaných rád populárna speváčka, ktorej rozhodne nemožno vyčítať neznalosť módnych trendov. 

Dara si na svoju vyšportovanú postav môže obliecť aj vrece zemiakov a stále bude vyzerať skvele. Priznala však, že je za tým odriekanie aj pohyb:

"Toto je odkaz všetkým ženám, ktoré to majú rovnako ako ja. Je jedno, ako vás chcú vidieť ostatní. Buďte vždy samy sebou. Občas uličnica, občas femme fatale, občas pubertiak, občas sexy diva. Na ihličkách, v teniskách, s výstrihom alebo v roláku. Žena môže, ale nemusí mať jeden štýl a jedno vyznanie. Dnes, nech sa nám to páči alebo nie, už dávno neplatí, že sa niečo k niekomu nehodí. Ženské tvary, výška, vek ani postavenie nehrajú žiadnu rolu. Ženy, aj tie najbohatšie, dnes veľmi často ‚klamú telom‘ svojím štýlom a oblečením. Luxus, elegancia či úroveň totiž nemá nic společného s peniazmi, a ani s tým, čo máme na sebe," dala bodku za svoj odkaz. Má tú výhodu, že hoci má päťdesiatku na krku, ani náhodou na to nevyzerá a môže si obliecť skutočne čokoľvek a výsledok bude skvelý. Ktovie, ako sú na tom jej oduševnené sledovateľky...

 Dara sa na poznámky o jej štýle vyjadrila verejne na sociálnej sieti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie