Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vémolova Lela poriadne šokovala! Spravila rozhodnutie, aké od nej asi nikto nečakal!
Zdielať na

Vémolova Lela poriadne šokovala! Spravila rozhodnutie, aké od nej asi nikto nečakal!

Archívna reportáž

Nielen od Attilu, Vémola aktuálne dostal poriadne bolestivú nakladačku aj od Kincla

K manželke zápasníka MMA Karlosa Vémolu (37) patria od jej osemnástky aj plastiky. Lela Ceterová (33), ktorá vlani po svadbe zmenila priezvisko na Vémola, sa práve vďaka úpravám dostala do pozornosti a podarilo sa jej stať aj playmate. Nebyť toho, sotva by si ju všimol aj Vémola, ktorý si potrpí na vyzývavé krásky jej typu. Po tom, čo vlani v decembri Lela dostala príležitosť od Jaromíra Soukupa moderovať vlastnú reláciu, začala aj jej premena k lepšiemu.

​Aj keď bol vlaňajší rok pre Lelu Vémolu po mnohých stránkach veľmi náročný, jeho záver si už mohla užívať. Dostala svoju show v televízii Jaromíra Soukupa a k tomu aj tím vizážistiek. Zrejme práve v tom tkvie jej zmena názoru na svoju vizáž. "Nie je to len tým. Ďalším dôvodom je, že som predsa len mama dvoch detí a začala som mať pocit, že niektoré veci sa ku mne už celkom nehodia. Cítim sa trochu vyspelejšie a nepotrebujem sa už toľko odhaľovať. Naopak sa vlastne cítim oveľa viac sexy teraz. Asi je pravda, že menej je niekedy viac," vysvetľovala Lela ešte vo februári. "Začala som sa obliekať elegantne a tak, aby som nebola príliš výrazná ani vulgárna. Cítim sa takto lepšie," priznala s dodatkom, že aj mladšie.

A rozhodla sa aj pre poriadne prekvapivý krok, ako práve priznala a aj ukázala na Instagrame. "Veľmi dlho som uvažovala nad zmenšením svojich pier. Dnes prišiel ten deň a odhodlala som sa tento zákrok podstúpiť. Myslím si, že ma menšie pery omladili, a zároveň mi zjemnili rysy tváre. Povedzte sami, výsledok je na konci videa. Čo hovoríte na tuto premenu," oznámila prekvapujúcu správu spolu s výzvou. Iste ju potešilo, že dostala takmer samé pozitívne ohlasy. Je až prekvapujúce, že aj jej sledovateľky sa vedia zhodnúť na tom, že menej je niekedy viac.

Lela vyzerá už značne inak, ako pred 7 rokmi:

Asi najväčším prekvapením bol pochvalný komentár od jej rivalky, influencerky Nely Slovákovej (33): "Rozhodne áno! Já som zástanca akéhokoľvek zdokonaľovania. Niekto to robí vo veľkom, ale časom príde na to, že už nie sú tie veci moderné. Prajem ti, Leli, ďalej všetkého s mierou. Menšie pery sú za mňa top. Rozhodne ťa urobili mladšou a jemnejšou. Krásná práca."

"Som rada, že ste sa to rozhodla zmeniť. Veľké pery vám nelichotili," napísala jedna zo sledoveteliek Vémoly. "Toto je naozaj krok k lepšiemu, plné pery sú krásne, ale nesmie to byť prehnané, takto úplne super," pridala názor ďalšia. Azda Lelu presvedčili aj fotky z Oktagonu, kde pri pohľade z profilu zbadala, že jej zmenšený nos pôsobí pri obrovských perách až komicky. Nevedno, ako sa k tejto zmene stavia milovník extravagancií, Karlos Vémola, ten má aktuálne celkom iné starosti, keď prehral s Kinclom a je dosť možné, že to bola poriadna rana aj pre jeho kariéru.

Pre ženu

Najčítanejšie