Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Detailný záber odhalil Deppov príšerný chrup! TOTO je dôvod, prečo si nekúpi nové zuby!
Zdielať na

Detailný záber odhalil Deppov príšerný chrup! TOTO je dôvod, prečo si nekúpi nové zuby!

Archívna reportáž

Už onedlho by mal Depp vystúpiť v Zvolenskej Slatine!

Po rokoch boja s exmanželkou Amber Heard (37), ako aj tvrdej skúsenosti s "cancel culture", sa vlani dočkal hviezdny herec Johnny Depp (59) zadosťučinenia v podobe víťazstva na súde. Zároveň sa pred ním otvorili aj dvere európskej kinematografie, kde si zahral úlohu Ľudovíta XV. vo filme Jeanne du Barry. Ten mal premiéru nedávno na filmovom festivale v Cannes a Depp sa tešil zo sedemminútového aplauzu. Jeho fanúšikovia priam šaleli, no vznikli fotky, ktoré tomuto sexsymbolu rozhodne nelichotia.

​Pre Johnnyho Deppa je typické rebelstvo. Nebojí sa nahlas vysloviť svoj názor na to, čo sa mu nepáči na dnešnej dobe. "Je to zvláštna, smiešna doba, v ktorej by chcel byť každý rád sám sebou, ale nemôže. Musia sa prispôsobiť osobe, ktorá stojí pred nimi. Ak chcete žiť takýto život, prajem vám to najlepšie," odkázal ľuďom na tlačovke. Zdá sa, že Johnny kašle na to, aby sa zapáčil iným, a hrdo si ponecháva nedokonalosti. 

Ani ho nehne bieliť si zuby či si dávať implantáty, a tak má jeho úsmev od toho "hollywoodskeho" poriadne ďaleko. A podaktorí mu to aj vytkli na sociálnych sieťach. "Zuby Johnnyho Deppa sú doslova zhnité," upozornil jeden perfekcionista a priložil detail z fotky na otvorené ústa hviezdy. "To je absolútne nechutné," napísal ďalší hejter a iný chcel žartom vypísať petíciu na jeho nové zuby.

Minuloročný súd s Amber mal na život oboch zásadný vplyv:

​Johnny by sa nad tým ale iste len pousmial. Už v roku 1995 v rozhovore pre časopis Premiere priznal, že má "veľa zubných kazov", ale že sa mu páči jeho úsmev s nedokonalými zubami. "Som na ne hrdý. Je to ako keď Indiáni robili niečo z koráliek, vždy na to dali nedokonalosti," našiel pohotovo zvláštne prirovnanie. "Keď vidím ľudí s dokonalými zubami, privádza ma to do vývrtky. Radšej by som prehltol kliešte, ako mať toto!" vyjadril sa s opovrhnutím k tým, ktorí si nechajú za drahé peniaze vymeniť chrup. Na počudovanie však vraj z jeho úst necítiť zápach, hoci veľa fajčí a rád popíja Merlot, či kávu. Otázne je, kto to hodnotil...

Pohľad na detailný záber skutočne nie je veľmi lichotivý:

K Johnnyho chrupu sa exkluzívne vyjadril pre PageSix aj zubár celebrít Dr. Apa, ktorý sa stará o úsmev Kendal Jenner či Simona Cowella. "Má opotrebovanie, ktoré sa kumulovalo počas jeho celého života. Takéto opotrebovanie niekedy vidíme u 30-ročných ľudí v naozaj agresívnych prípadoch a niekedy ho vidíme v prípadoch, ako je Depp," komentoval jeho prípad. Deppova vášeň pre kávu, víno a cigarilos má podľa neho na svedomí "fľakaté" zuby, ktoré pravdepodobne "neboli odborne čistené roky" a hĺbkové čistenie by pomohlo odstrániť silné škvrny, čo by rozhodne vizuálnu stránku vylepšilo. Na zvrátenie opotrebovania však odporúča už len porcelánové fazety. Vzhľadom na Deppov postoj k zubom sa ale nedá očakávať, že by si z týchto odporúčaní niečo vzal.

Pre ženu

Najčítanejšie