Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
KONEČNE prezradila meno synčeka! Je poriadne originálne, no ťažko vysloviteľné!
Zdielať na

KONEČNE prezradila meno synčeka! Je poriadne originálne, no ťažko vysloviteľné!

Archívna reportáž

Bude to už rok, čo sa narodil hviezdnej speváčke Rihanne syn, no doteraz držala jeho meno v utajení. Konečne sa ale jej fanúšikovia dozvedeli, ako sa volá, keď bol 10. mája zverejnený jeho rodný list. Nepotvrdilo sa to meno, o ktorom sa predpokladalo, že by ho slávna mama vybrala pre jej prvého potomka. Inšpirovala dvomi zásadnými faktormi.

​Vzhľadom na to, že Rihanna dlho nezverejňovala meno svojho prvého potomka, začalo sa o ňom špekulovať. Najviac u ľudí rezonovalo meno Noah Mayers, ako odkaz na jeho otca, rapera A$APa Rockyho (34), občianskym menom Rakim Athelston Mayers. Rihanne sadol ako partner a otec jej dieťaťa azda aj preto, že aj on má po otcovi korene na karibskom ostrove Barbados. Speváčka je hrdá na svoj pôvod, aj syna sa rozhodla porodiť na Barbadose, vo vlastnom dome.

Fanúšikovia sa nemýlili, pokiaľ ide o tip na priezvisko Mayers. Ďalšie mená v rodnom liste chlapca, ktorý 13. mája oslávi prvý rok života, sú RZA a Athelston. Zatiaľ čo Athelston zdedil po otcovi, k zvláštnemu zhluku hlások RZA, ktoré sa má vyslovovať Rizza či Razor, v preklade žiletka alebo britva, malo Rihannu inšpirovať menom frontmana  slávnej skupiny Wu-Tang Clan, ktorá na hudobnej scéne figuruje už 30 rokov. RZA je tiež uznávaným producentom a tvorcom sountrackov k filmom Kill Bill, Blade3 a Ghost Dog: Cesta samuraja a je označovaná ako najväčšia rapová kapela všetkých čias.

Pozrite spoločnú pieseň Rihanny a jej partnera Rockyho s názvom Fashion Killa:

Podľa mienky mnohých, Rihanna tak spojila dve kultúry, s dôrazom na barbadoský pôvod oboch rodičov. "Je pre nich veľmi dôležité, aby zachovali v jeho mene miesto svojho pôvodu," tvrdí zdroj z ich blízkosti. Po osamostatnení a následnom vyhlásení Barbadosu za republiku, priletela Rihanna na rodný ostrov predvlani v novembri na oslavu, aby si tam osobne prevzala ocenenie s titulom "Hrdinka Barbadosu" a vtedy po prvýkrát ukázala rastúce bruško. Zdroj mieni, že Rihanna má možnosť výberu mnohých mien z jej rodiny, kde obdivuje mnoho silných žien a mužov. Zrejme sa to potvrdí aj pri výbere mena ich ďalšieho potomka, ktorého spolu očakávajú.   

​Meno rozkošného potomka slávnych umelcov bolo dlho zahalené tajomstvom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Súvisiace články

Najčítanejšie