Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vémolove údajné exmilenky si idú po krku! V centre sporu sa ocitla Lela!
Zdielať na

Vémolove údajné exmilenky si idú po krku! V centre sporu sa ocitla Lela!

Archívna reportáž

Už onedlho čaká Karlosa veľký zápas, možno sa všetky tri silikónové krásky stretnú v publiku

Škandálikmi je známa výstredná a vyplastikovaná modelka Zdeňka "Lulu" Černá (41). Svojho času spôsobila jej krátka aféra so zápasníkom Karlosom Vémolom (37) rozchod s jeho súčasnou manželkou Lelou (33). Vlani zas dala svetu vedieť, že sa jej páčia úspešní a ambiciózni muži, a preto si vyhliadla mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa (54), hoci vedela o jeho vzťahu s Agátou Hanychovou (38). Neverila totiž, že dlho vydrží. Teraz sa zas verejne postavila kvôli fešnému fitness trénerovi Diegovi proti jej rivalke Kristhin, ktorá mala byť svojho času tiež Vémolovou milenkou.

​Hoci mali byť Lulu a Kirsthin dlhý čas kamarátkami, ktoré sa navzájom zverovali so svojím súkromím, žiarlivosť Luly urobila svoje a priateľstvo je preč. Lulu už má svoj vek a chcela by sa usadiť a mať dieťa. Jej výber partnera je ale jasne orientovaný na solventných mužov a obrátila sa v tejto téme o pomoc aj na Kirsthin. Medzitým si ho ale vraj našla sama, no Kirtshin jej vraj pripravila poriadny podraz a čerstvú známosť jej prebrala. "Najpikantnejšie na tom všetkom je, že som ju predtým požiadala, aby ma zoznámila s nejakým single kamarátom jej priateľa, čo mi sľúbila, ale neurobila. Potom som odišla na FIBO, zohnala si chlapa sama a ona mi ho chce ešte prebrať po tom, čo sa rozišla so svojím priateľom. Jej zrada ma mrzí a šokuje. Nikdy by som to od nej nečakala," rozčúlene sa pre Expres.cz zverila Lulu, ktorá je odhodlaná bývalú kamarátku potopiť.

Pikantné na tom ale je, že obe majú súvis s Karlosom Vémolom ako jeho milenky. Kirsthin mala mať prsty aj v minuloročnom vyzradení milostného romániku Karlosa s Rikou Fane. V tomto prípade je do toho zainteresovaná aj Vémolova manželka. "Lela podala na Kristhin trestné oznámenie za mobbing, stalking a kvôli falošnému inzerátu. V tom čase som bola predvolaná na políciu ako svedok, ale odmietla som proti Kristhin vypovedať, pretože bola blízka osoba. Mám ale všetky dôkazy, screenshoty a priznania, že to všetko urobila Kristhin a ona to vie. Ešte počkám, ako sa zachová," s chuťou na pomstu kvôli zrade so seba vychŕlila Lulu svoje tromfy v boji so sokyňou v láske.   

Zdá sa, že Karlos je verný svojmu povestnému vkusu na dámy, Lela, Kristhin i Lulu toho majú veľa spoločného:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???????? ????? (@kristhin_g)

Kirsthin sa tomu len smeje a tvári sa, že Lulu nechápe. "Úplne sa zbláznila. Diego je len kamarát, nič s ňou nemal a so mnou tiež. Iba sa stretli na veľtrhu FIBO v Nemecku, ale nikdy neboli spolu. Poznám ho, pretože sa kamaráti s mojím bývalým priateľom. Lulu hľadá bohatého staršieho muža, ktorý by sa o ňu postaral. Pýtala sa ma na Diega a je pravda, že som jej povedala, že to nie je žiadny sugar daddy. Ona mi potom povedala, že ho teda nechce, a tým to skončilo," vyjadrila sa Kristhin na margo obvinení od Lulu. Nuž, ktovie, kde je pravda, fakt ale je, že obe dámy sa skutočne nesprávajú vo vzťahoch štandardne, a tak sú otrasy asi očakávané. No Lulu to zjavne odmieta prijať.

Lula sa má v prípade obťažovania a stalkingu medzi Lelou a Kirsthin angažovať ako svedok:

Súvisiace články

Najčítanejšie