Oblačno
19°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Tá je DOKONALÁ! Hanychová konečne ukázala dcérku v celej kráse, fanúšikovia sú vo vytržení!
Zdielať na

Tá je DOKONALÁ! Hanychová konečne ukázala dcérku v celej kráse, fanúšikovia sú vo vytržení!

Archívna reportáž

Presne pred mesiacom prišla na svet prvá dcérka Agáty Hanychovej (38) a Jaromíra Soukupa (54). Hoci dokopy majú už päť detí, až Rozárka ich definitívne spojila. A fanúšikovia influencerky sa konečne dočkali aj poriadnej fotky.

Dcérku privítali šťastní rodičia už 11. apríla, hoci mala prísť na svet až o dva týždne neskôr. Trojnásobný otec Jaromír Soukup (54) bol pri pôrode prvýkrát, hoci má už dve dospelé deti z prvého manželstva, no vtedy si netrúfol. 

​Agáta svojim sledovateľom pred časom sľúbila, že nebude dlho skrývať tváričku jej vytúženej dcérky, ale zatiaľ sa k tomu neodhodlala. Jej mama Veronika Žilková tvrdila hneď, ako ju uvidela prvýkrát, že je celý otecko, má vraj jeho urputný výraz, no dodala, že pery špúli ako mama. 

Hosťom v zatiaľ poslednej časti Agátinej šou bol jej nastávajúci:

Na svoje narodeniny spravila Agáta prvý krok a fanúšikom ukázala aspoň spodnú polovicu tváre malej princezničky, kompletku si ale nechala až na jej "mesačniny". Kým pri prvej fotke Agátiny fanúšikovia riešili, na koho sa podľa pier a brady podobá, dnes už majú jasnú odpoveď. Alebo skôr nemajú. Skutočne sa totiž nedá povedať, na koho sa to rozkošné dieťatko podobá - zatiaľ prosto na dokonalú bábiku.

Instagram/AH

K fotke Agáta nepridala ani slovo a ani nebolo potrebné. Láska, s akou sa na dcérku pozerá, hovorí sa všetko a podľa komentárov to tak prečítali úplne všetci. Ešte tri dni predtým, teda keď mala Rozárka presne štyri týždne, zverejnila Agáta zostrih z jej prvého mesiaca. Nakoľko má zamknutý profil, kde sa dostanú len jej sledovatelia, obsah nie je možné zdieľať, no je jasné, že táto rodinka zatiaľ žije skutočne dokonalú idylku.

Najčítanejšie