Polojasno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
TOTO je ona! 79-ročný De Niro ukázal bábo a prezradil, ako sa jeho siedme dieťa volá!
Zdielať na

TOTO je ona! 79-ročný De Niro ukázal bábo a prezradil, ako sa jeho siedme dieťa volá!

Archívna reportáž

Len pár dní po tom, čo sa oscarový herec Robert De Niro len tak mimochodom pochválil, že sa stal po siedmykrát otcom, už bábätko aj ukázal svetu. Bábo tohto čoskoro osemdesiatnika a 45-ročnej majsterky bojových umení a všestranne športovo nadanej Tiffany Chen je skutočne rozkošné.

​Po tom, čo De Niro v utorok prezradil, že nedávno privítal svoje siedme dieťa, sa v rannej relácii CBS Mornings podelil o prvé podrobnosti o svojom novom prírastku. Dcérka Gia Virginia Chen De Niro sa narodila vo štvrtok 6. apríla s váhou 3800 gramov. Prezradil, že je z najnovšieho člena rodiny "na vrchole blaha". 

De Niro tvorí pár zhruba dva roky s inštruktorkou bojových umení Tiffany Chen, ktorú ešte prednedávnom odfotili s vykúkajúcim bruškom. Podarilo sa jej otehotnieť napriek tomu, akého pokročilého veku je otec bábätka, a zároveň ani ona nie je najmladšia na materstvo. "Mám dobrých plavcov," šibalsky sa pochválil De Niro. V jeho prípade to zrejme skutočne platí, keďže plodenie detí mu ide celý život. No v komentároch prevládajú kritické názory nad gratuláciami. Ľudia sú presvedčení, že je nezodpovedné mať dieťa v tak vysokom veku - dospievať totiž bude bez otca.

Takto sa nadšený herec pochválil bábom:

De Niro má šesť detí z predchádzajúcich vzťahov. De Niro a jeho prvá manželka Diahnne Abbott sú rodičmi 51-ročnej dcéry Dreny a 46-ročného syna Raphaela. V roku 1995 privítal so svojou bývalou priateľkou, modelkou a herečkou Toukie Smithovou, 27-ročné dvojičky Juliana a Aarona. De Niro má tiež spoločného 24-ročného syna Elliota a 11-ročnú dcéru Helen s Grace Hightower.

Dievčatko je skutočne rozkošné a má krásne meno:

youtube/screenshot CBS morning

Najčítanejšie