Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Už je na svete! Kornovci žiaria šťastím, bábo dostalo krásne meno!
Zdielať na

Už je na svete! Kornovci žiaria šťastím, bábo dostalo krásne meno!

Archívna reportáž

V rodine speváka Jiřího Korna (73) je veľký dôvod na radosť. Aj keď už dlhé roky nežije s jeho prvou manželkou Kateřinou Kornovou (56), s ich dvomi deťmi, dcérou Kristinou Kornovou (30) a synom Filipom (32), ktorý je, žiaľ, postihnutý, udržuje veľmi úzky vzťah. So svojou druhou manželkou, Renatou Cieslerovou (48), deti nemá. Dcéra Kristina sa však aktuálne postarala, že sa stal starým otcom jej prvého potomka.

​O tehotenstve Kristiny Kornovej sa verejnosť dozvedela až krátko pred jej pôrodom. O svojom súkromí táto baletka, už desať rokov pôsobiaca v baletnom súbore Národního divadla, nerada prezrádza detaily, podobne ako aj jej rodičia. Vlani v rozhovore pre Vlastu ale priznala, že má partnera. "Mám lásku, parťáka, kamaráta, rytiera, ktorý ma chráni, je tiež z brandže a zvyšok si, s dovolením, nechám pre seba," veľmi krátko opísala muža, s ktorým už nejaký čas žije. Nebyť umelecky stvárnenej čiernobielej fotografie, kde vidieť jej zaguľatené bruško, vedeli by o jej tehotenstve len jej najbližší.

O tehotenstve svojej dcéry pomlčala aj Kateřina Kornová. "Pravda to je, ale k tomu sa musí vyjadriť dcéra. Ja k tomu nemám oprávnenie a bez jej súhlasu nič hovoriť nechcem. Je to jej život a jej dieťa. Jasné, že sa už nemôžeme dočkať," priznala len veľmi rámcovo krásnu novinu po zverejnení dcérinej fotky s bruškom pre časopis Sedmička. Neprezradila ani termín dcérinho pôrodu. Nedávnu sa ale pre Super.cz zverila s novinou: "Máme vnučku. Dcéra porodila dcéru Izabelu. Malá má pár týždňov, ešte neukončili šestonedelie. A určite budem starajúca sa babička. Veľmi sa na to teším," dodala s nadšením.

 Pripomeňte si spoločný hit Jiřího Korna a Dariny Rolincovej z roku 1990 s názvom Tvý mládí mít:

Aj keď novopečený starý otec Jiří Korn sa k narodeniu svojej vnučky verejne nevyjadril, nepochybne je nadšený. Aj keď sa so svojou prvou manželkou a dcérinou mamou Kateřinou rozviedli po tom, čo nezvládali nápor po narodení ich detí, najmä mentálne postihnutého syna Filipa, výborné vzťahy na priateľskej báze udržujú dodnes. Kateřina ho chváli aj ako starostlivého otca a odteraz sa stane iste aj pozorným starým otcom vnučky s krásným menom Izabela. 

Kristína ešte s bruškom neodolala populárnemu tehotenskému foteniu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Hatasova (@hatasovalenka)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie