Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dokonalá Dara a jej Nedvěd! Trojdňová svadba snov v Taliansku!
Zdielať na

Dokonalá Dara a jej Nedvěd! Trojdňová svadba snov v Taliansku!

Archívna reportáž

Odvtedy, čo vysvitlo, že sa dala speváčka Dara Rolins (50) dokopy s futbalovou legendou Pavlom Nedvědom (50), je verejnosť zvedavá, či bude nasledovať aj svadba. Tú ale nemajú zjavne medzi prioritami, zatiaľ mali iné dôvody na oslavu. V októbri oslávili spoločne ich životné jubileum, päťdesiatku, pri talianskom jazere Lago Maggiore, kde si kúpili veľký pozemok za milión, na ktorom sa chystajú stavať. Ďalšie pozemky si nakúpili na lukratívnom mieste v Prahe. Dalo by sa teda očakávať, že svoj vzťah spečatia aj manželským sľubom. Ako Dara prezradila, svadbu s plnou parádou spolu aktuálne absolvovali v Taliansku.

​Taliansko sa stalo pre Daru Rolins po tom, ako sa dala dokopy s Pavlom Nedvědom, takmer druhým domovom. Pre bývalého futbalistu je Taliansko miesto, kde zapustil korene a nadobro odtiaľ odísť späť do Prahy sa mu už až tak veľmi nežiada. Azda práve kvôli vzťahu s Darou ale predsa len spolu investovali aj tam do pozemkov, na ktorých si chcú postaviť svoje spoločné obydlie. V Taliansku si zas kúpili pozemok na mieste, ktoré je Pavlovmu srdcu veľmi blízke, pri jazere Lago Maggiore, kde majú svoje rezidencie aj mnohé, nielen talianske celebrity a zámožné rodiny. 

​Za dlhé roky Nedvědovho pôsobenia v talianskej futbalovej lige si tam našiel plno kamarátov, s ktorými udržiava kontakty doteraz. Jeden z nich ho preto nezabudol pozvať aj s jeho Darou na svoju svadbu, ktorá trvala tri dni. O dojmoch z veľkolepej oslavy lásky speváčka s nadšením informovala aj svojich fanúšikov na Instagrame. "Taliansko je krásne a Umbria je ďalšie z čarovných miest, ktoré som po boku môjho úžasného muža navštívila prvýkrát. Rovnako ako taliansku svadbu jedného z jeho najlepších kamarátov," napísala na úvod o svadbe snov.

Dara sa na nedávnom megakoncerte k jej okrúhlym narodeninám objavila na javisku so svojím ex, raperom Rytmusom. Pozrite sa, ako im to po rokoch spoločne spievalo: 

Ešte plná emócii z nevšedného zážitku svadbu opísala celkom krátko výstižnými slovami: "Bola krásna, bola štýlová, trvala tri dni a bola plná emócií, takže zážitok." Natíska sa však otázka, či niečo také neplánujú spolu s Pavlom, no Dara sa už v minulosti vyjadrila jasne: "Rozhodne toto nie je môj nesplnený sen. Takto mi je dobre a občas mám strach, že pokiaľ sa veci až príliš vyšperkujú, tak sa môžu pokaziť. Myslím si, že určitá neistota aj v tých najistejších veciach má svoje čaro." Ale ktovie, či svoj postoj k tomu nezmení po poriadnej talianskej svadbe Nedvědovho kamaráta, predsa len, aspoň raz v živote zažiť tento výnimočný deň je nepochybne krásny a jedinečný zážitok. 

 Dara si s Pavlom užívala atmosféru romantickej svadby v Taliansku, obaja vyzerali fantasticky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie