Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Česká speváčka koncertovala krátko po samovražde partnera! Jej slová trhajú srdce!
Zdielať na

Česká speváčka koncertovala krátko po samovražde partnera! Jej slová trhajú srdce!

Zdroj: Instagram/AK

Iba nedávno postihla českú speváčku Alžbětu Kolečkářovú (30) tragédia, keď jej partner a otec jej dvoch malých synov Marcel G. (†37) spáchal samovraždu obesením v lese. Je až obdivuhodné, ako sa s tým dokázala zakrátko vyrovnať a pokračuje vo svojej speváckej kariére. Zrejme práve tým chce zahnať z hlavy ťažké myšlienky. Je však predovšetkým matka a svoje deti musí zabezpečiť, teraz už, žiaľ, ako samoživiteľka.

​Veľkou oporou v ťažkých chvíľach sú pre speváčku Alžbětu Kolečkářovú jej fanúšikovia. Jej manažér Milan Papežík informoval verejnosť, že speváčka si bude plniť svoje záväzky v rámci plánovaných koncertov. "Z úcty k fanúšikom a usporiadateľom nebude Alžběta s kapelou rušiť žiadne koncerty a všetky akcie sa odohrajú podľa pôvodného plánu," oznámil s tým, že do 30. apríla, keď bude mať prvý koncert, potrebuje nabrať sily a vyrovnať sa s jej neľahkou situáciou. Ako sa ukázalo, speváčka je veľmi silná žena a prvý koncert dokázala odohrať už uplynulý víkend.

Deň pred koncertom avizovala fanúšikom, že v sobotu zaspieva nový krásny duet, ktorý má ešte iba vyjsť a bude v češtine. "Nič super príjemné to doteraz nebolo, tak verím, že pár (starých) priateľov stačí mať a život (aspoň na chvíľu) bude o dosť veselší," parafrázovala slová z refrénu známej Davidovej pesničky. Dokázala sa po prvýkrát vyjadriť aj k tragickému skonu jej partnera Marcela, s ktorým má päťročného syna Louisa a dvojročného Lennyho. "Čo chceš robiť... ďakuj (svojmu vlastnému) Bohu, akých máš priateľov, deti, rodičov a všetkému, čo ti zostalo. A pokiaľ ti nezostalo nič, bež to riešiť odborne! Alebo si nájdi nový sen, nový cieľ! Nikdy sa nevzdávaj života, fakt bojuj!" burcovala s až bolestným zápalom po tom, čo jej partner boj vzdal.

Vypočujte si pieseň Neřízená střela od Alžběty Kolečkářovej: 

V médiách a na sociálnych sieťach sa objavili rôzne nepodložené správy, ktorým chcela Marcela predísť, aj preto sa rozhodla vyjadriť. "Bohužiaľ, život občas prichystá udalosti, ktoré neovplyvní žiadna duša a ani žiadna vyššia sila. Verím, že našiel svoj pokoj a mier v duši," vyznala sa z bolesti a žiaľu. Ona sama sa nechce vzdať jej cieľov a snov, ktoré ju držia nad vodou, a želá všetkým, aby sa ich v živote nikto nevzdával.   

Alžběta napriek tragickej strate životného partnera nezrušila plánované koncerty:

Súvisiace články

Najčítanejšie