Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Veľká novina u Gottovcov! Vysmiata Ivana sa teší z bábätka!
Zdielať na

Veľká novina u Gottovcov! Vysmiata Ivana sa teší z bábätka!

Archívna reportáž

Nielen v rodine Agáty Hanychovej sa tešia z nového člena. Práve počas Veľkej noci sa narodilo bábätko aj do rodiny zosnulého Karla Gotta. Jeho druhorodená dcéra Lucie, teraz Valčíková (35), porodila tretieho syna. Prvých dvoch, Vojta (12) a Jendu (10), má s prvým manželom Janom Kovaříkom (42) a so svojím slávnym dedom sa počas posledných rokov jeho života vídavali. Niet pochýb, že by sa aj tretiemu vnukovi potešil, on sám mal štyri dievčatá.

​Na rozdiel od prvorodenej Gottovej dcéry Dominiky (49), žije druhorodená dcéra Lucie radšej v ústraní od publicity. Pochopiteľne, radostná správa o narodení synčeka sa rýchlo rozniesla. Gottovcov si všimli pri pražskej pôrodnici Motol aj ľudia. "Cez víkend som videla v Motole Ivanu Gottovú, jej matku Blanku Krejčí a Charlotte Ellu aj s Nellou Sofiou, všetky boli náramne veselé, šli určite za Luciou Gottovou," prezradila pre ahaonline.cz istá svedkyňa. Je jasné, že Ivana si s Karlovou druhou dcérou zachovala dobré vzťahy, na rozdiel od vzťahu s Dominikou, kde to výrazne škrípe na oboch stranách.

Samotná Lucie sa k narodeniu tretieho potomka nechcela vyjadriť a iba skromne poznamenala: "Nie som žiadna verejne známa osoba." Gratulácia ju síce potešila, ale svoje šťastie chce vraj prežívať iba v kruhu rodiny. Tretieho syna má s druhým manželom, Lukášom Valčíkom (30), za ktorého sa v tichosti vydala v novembri 2021 po ich zhruba ročnom vzťahu. Posledné roky manželstva s Janom Kovaříkom ju vraj ich vzťah nenapĺňal, začala si preto v roku 2020 hľadať lásku na sociálnej sieti, a aj ju našla. 

Ivana s dcérkami prespievala manželov veľký hit Být stále mlád, ktorý mu následne venovala. Pozrite si k nemu video:

​Rozvod s prvým manželom mal prebehnúť v pohode, aj on si našiel novú partnerku Evu a vlani v júni sa im narodila dcérka. "Vďaka nej som teraz spokojný. Lucka dodržala slovo, s chlapcami sa vídam často. Niekedy za mnou chodia rovno zo školy, našťastie sú blízko," povedal vtedy pre Blesk sympatický kuchár, ktorý bol údajne vo vzťahu s Luciou veľmi žiarlivý. "Stále obviňoval Lucku, že ho podvádza. Ale nič také nerobila," tvrdil pre eXtra.cz zdroj blízky Gottovej druhorodenej dcére. Zrejme to bol aj hlavný dôvod vychladnutia jej citov. Obaja sú už ale v pohode a majú dobrý vzťah. 

Karel Gott by mal z malého vnúčika určite veľkú radosť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie