Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Bílá úprimne priznala, že trpí! Slzy pre Radka Filipiho!
Zdielať na

Bílá úprimne priznala, že trpí! Slzy pre Radka Filipiho!

Archívna reportáž

Počas veľkonočných sviatkov oslávila Lucie Bíla 57. narodeniny a na sociálnej sieti zdieľala fotografie s krásnou veľkou kyticou, ktorú dostala od svojho priateľa Radka Filipiho (39). Speváčka sa netají s tým, že vo vzťahu s ním je veľmi šťastná, je pre ňu veľkou oporou a svet sa jej aj vďaka nemu zdá byť krajší. Navzájom sú si oporou, teraz bol ale rad na Lucii.

​Po niekoľkých partnerských vzťahoch, ktoré skončili rozchodom, sa Lucie Bíla novému vzťahu s Radkom Filipim spočiatku bránila. Tento kus chlapa s horou svalov ju však dokázal presvedčiť, že to s ním má predsa len skúsiť a ona je mu teraz za to vďačná. Minulý rok na jeseň ubehlo už sedem rokov od ich zoznámenia a Lucia sa vyjadrila, že Radek je pre ňu stále veľkou oporou vo všetkom v týchto "zmätočných časoch", v ktorých je jej "majákom". Vo februári však prišla skúška v podobe operácie, ktorú musel Filipi podstúpiť kvôli veľkej bolesti v krížoch. A stále to nie je celkom v poriadku.

Lucie jeho trápenie znáša veľmi empaticky, azda až príliš. "Niekedy to tak bolí, že ja potom plačem s ním," priznala sa nedávno zaľúbená speváčka. Operácia chrbta vraj bola jediným riešením, ako zmierniť Radkove bolesti. "Šestnásť rokov volejbalu a sedemdesiattisíc kilometrov ročne za volantom si vyžiadalo svoju daň..," vidí speváčka príčinu jeho problémov. Ale k tomu možno pridať aj jeho intenzívne tréningy v posilňovni, keď sa od roku 2019 pripravoval na európske aj svetové súťaže v tlaku na lavičke (bench presse), z ktorých si napokon priniesol zlaté medaily. Minulý rok však musel majstrovstvá vynechať. Spočiatku niekoľko mesiacov v tréningoch zaberal na plné obrátky. Zrejme to ale prehnal a bolo po jeho nádejach, keď sa mu zapálil biceps a neskôr pribudla aj bolesť chrbta.

Radek je v očiach Lucky Bílej superhrdina:

​Tréningy už ale Radkovi chýbajú, zatiaľ ich však musí oželieť. "Strihám meter, je to viac ako polrok, odkedy som nemal v rukách činku, je to strašné," zveril sa. V neľahkých chvíľach veľmi oceňuje, že má pri sebe Luciu. "Lucinka je zlatá, stojí pri mne, pomáha, kde môže," vyjadril vďaku životnej partnerke. Po operácii jej poslal spolu s fotografiou z nemocničného lôžka krásny odkaz s vyznaním: "Veľmi ti ďakujem, láska moja... Si ten naj parťák v dobrých aj ťažkých časoch... Milujem ťa." Teraz sa už zotavuje a verí, že bude zas v poriadku, no uznáva, že pre neho netreba roniť slzy. "Sú určite ľudia, ktorí sú na tom oveľa horšie, riešil som len platničky. Beriem to iba ako výmenu súčiastky a ide sa ďalej," vníma budúcnosť optimisticky. 

Radek prežíva náročné chvíle po operácii, radosť mu robí jeho láska Lucie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Radek FILIPI (@radekfilipi)

Súvisiace články

Najčítanejšie