Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Rozchod po 7 rokoch! Speváčke zlyhal ďalší vzťah, je v tom aj biznis?
Zdielať na

Rozchod po 7 rokoch! Speváčke zlyhal ďalší vzťah, je v tom aj biznis?

Archívna reportáž

Jedna z najúspešnejších speváčok súčasnosti, Taylor Swift (33), patrí napriek svojmu mladému veku k najbohatším a najvplyvnejším ženám sveta. Sústreďuje sa hlavne na svoju kariéru, s ktorou začala už ako tínedžerka. To všetko jej zrejme ale nedovoľuje, aby sa venovala naplno aj jej vzťahom. Prežila už zopár románikov, medzi inými s Tomom Hiddlestonom, Harrym Stylesom či Calvinom Harrisom, a zdalo sa, že definitívne zakotvila s Joeom Alwynom (32), s ktorým spolu boli už siedmy rok. Vlani sa mali údajne dokonca aj zasnúbiť, ale podľa najnovších správ sa rozišli.

Taylor Swift  začala 17. marca dlho očakávané turné po USA. Je mimoriadne časovo náročné, bude trvať až do 9. augusta. Zatiaľ sa s ňou nikde neukázal jej údajný snúbenec Joe Alwyn, čo hneď vyvolalo otázniky. Podľa aktuálne zverejnenej správy v Entertainment Tonight sa pár rozišiel už pred pár týždňami, ako mal uviesť nemenovaný zdroj. "To je dôvod, prečo Alwyna nebolo vidieť na žiadnych prehliadkach," prezradil človek zo zákulisia. Vraj rozchod "nebol dramatický", došlo k nemu z dôvodu, že sa "vzťah jednoducho vyčerpal". Samotný pár to ale zatiaľ nepotvrdil.

O svojom vzťahu s Alwynom Taylor veľa nehovorila a veľmi sa spolu neukazovali ani na verejnosti. Zoznámili sa v roku 2017 a oficiálne boli spolu až na afterparty po udeľovaní cien BAFTA v Londýne v roku 2019, kde film The Favourite, v ktorom Alwyn hral, získal sedem cien. Spolu sa potom ukázali aj na udeľovaní Zlatých glóbusov v januári 2020, keď bola Taylor nominovaná na najlepšiu filmovú pieseň "Beautiful Ghost" vo filme Cats. Joe Alwyn speváčku inšpiroval k mnohým hitom o láske, ako bol Lover z roku 2019 a on zas pre ňu zložil niekoľko piesní pre jej album Folklore a Evermore z roku 2020 pod pseudonymom William Bowery.

Taylor Swift sa vzťahovým témam nevyhýba ani vo svojej tvorbe, o láske je aj pieseň Blank Space: 

Vlani sa Taylor vyjadrila pre Elle, prečo si svoj vzťah s Alwynom nechávajú iba pre seba. "Žijeme v kultúre, ktorá je čoraz dotieravejšia. Čím viac dávate a úprimne povedané, aj keď nedávate, niečo vám zoberú," mieni. Joe zas vo februári 2022 tvrdil: "Som, samozrejme, šťastný v monogamnom vzťahu." Začiatkom leta prezradil jeho známy veľkú novinu: "Taylor a Joe sú neuveriteľne šťastní a veľmi, veľmi zamilovaní" a "sú zasnúbení už niekoľko mesiacov, ale povedali to len svojmu užšiemu kruhu. Taylor má krásny prsteň, ale nosí ho, len keď je doma." V novom klipe speváčky Lavandel Haze je vložený na znak ich vzťahu symbol ich znamení zverokruhu (Strelec a Ryby). Alwyn na to zdieľal fotku s jej mačkou Meredith a zdalo sa, že všetko je v poriadku. 

Taylor randila dlhé roky s fešákom Joeom Alwynom: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joe Alwyn (@joe.alwyn)

No naskytá sa aj tá verzia, že sa rozchod v skutočnosti nekoná a ide len o PR. Taylor totiž len pár hodín predtým, ako sa začalo klebetiť o rozchode vydala nový album. Pochopiteľne, jeho počúvanosť stúpa, čo bolo rozhodne žiadúce. Ktovie, možno o pár dní bude už všetko inak a párik bude pokračovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie