Polojasno
20°
Bratislava
Servác
13.5.2024
TENTO hviezdny herec je kamoš snov! Každému zo 14 kamarátov venoval MILIÓN!
Zdielať na

TENTO hviezdny herec je kamoš snov! Každému zo 14 kamarátov venoval MILIÓN!

Archívna reportáž

Jeden z najšarmantnejších hercov sveta George Clooney (61) zostával veľmi dlho po tom, čo sa rozviedol v roku 1993 s prvou manželkou Taliou Balsam, single. Dokonca už vraj nemal ani v pláne sa oženiť, pokým v roku 2013 nevstúpila do jeho života ako blesk z čistého neba krásna a charizmatická právnička Amal Alamuddin (45). No o čo menej priazne do jej príchodu venoval ženám, o to viac si jej vyslúžili jeho kamaráti.

​Niet nad dobrých priateľov, toto známe poznanie zrejme priviedlo herca Georgea Clooneyho v roku 2013 k myšlienke, že by to tým svojim mal dať nejako najavo. Napočítal ich až štrnásť a nazval The Boys. Pozval si ich k sebe domov, aby každému z nich odovzdal kufrík s celým miliónom dolárov. Ich mená neuviedol, ale o jednom z nich sa s istotou vie, že to je jeho dlhoročný priateľ a obchodný partner Rande Gerber (60), ktorý je manželom supermodelky Cindy Crawford (57). Práve vtedy dostal Clooney honorár za film Gravitácia (2013), ktorý získal sedem Oscarov a motivovalo ho to k veľkorysosti, rovnako, ako bol k nemu veľkorysý osud.

O tomto neobvyklom počine sa zmienil až po rokoch, v rozhovore pre časopis GQ pri príležitosti svojho zvolenia za Ikonu roka. Vtedy sa cítil byť na vrchole úspechu a uvedomoval si, že mu kamaráti pomáhali "za každých okolností počas 35 rokov". "Nemyslím si, že by som niečo z toho dosiahol bez nich," uznal celkom otvorene. V tom čase bol slobodný a už si neplánoval založiť rodinu. "Všetci sme si veľmi blízki, a tak som si pomyslel, že keby ma zrazil autobus, oni všetci by boli v... Ale prečo, do čerta, čakám, že ma zrazí autobus?" spomínal na svoju situáciu. 

George Clooney sa na nepriazeň osudu sťažovať nemôže, okrem šťastia v súkromí sa mu darí aj v kariére. Pozrite si jednu z jeho luxusných nehnuteľností, vilu pri talianskom jazere Como: 

"Myslel som si, že sa nikdy neožením. Nebudem mať deti. Budem pracovať, mám skvelých priateľov, môj život je plný, darí sa mi," zveril sa hviezdny herec. Možno ale práve to, že ukázal kamarátom z vďaky svoju veľkorysosť, primälo osud, aby mu dal ešte príležitosť na lásku a radosť z potomkov. Presne o rok na to, 27. septembra 2014, sa v Benátkach oženil s krásnou a úspešnou britskou právničku pochádzajúcu z Libanonu, Amal Alamuddin a v roku 2017 sa im narodili dvojičky Ella a Alexander. Tých štrnásť miliónov, čo daroval priateľom mu rozhodne nechýba, spolu s manželkou majú niekoľkou luxusných domov a žijú v prepychu a hojnosti v každom smere. A priatelia mu toto pekné gesto iste nikdy nezabudnú.

Niekdajší starý mládenec našiel šťastie po boku krásnej Amal:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amal Clooney ? (@amalclooneyoficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie