Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nielen Dara je vysekaná! Dokonalým bruškom ohúrila aj táto speváčka!
Zdielať na

Nielen Dara je vysekaná! Dokonalým bruškom ohúrila aj táto speváčka!

Zdroj: Instagram/RO

Austrália zrejme prirástla k srdcu britskej speváčky menom Rita Ora (32), ktorá má albánsko-kosovské korene. Už predvlani dostala od protinožcov lukratívnu ponuku, aby zasadla za stoličku porotkyne The Voice Australia. Vďaka tomu sa tam zoznámila aj s Novozélanďanom Taikom Waititim (47), ktorý je známy režisér a herec. Začali spolu chodiť v marci 2021 a vlani sa stali manželmi. Taika je zrejme veľmi pracovne zaneprázdnený, lebo Rita posledné mesiace cestuje po svete bez neho, ako to je aj teraz, keď je opäť v Austrálii, odkiaľ zdieľala sériu fotografií v bikinách - svojou figúrou sa vždy rada pochváli.

​Rita Ora nie je žiadne neviniatko. Na Instagrame zdieľa často aj veľmi odvážne fotografie, aby na seba upútala pozornosť a nebojí sa ani nahoty. Jej profil sleduje zhruba 16 miliónov sledovateľov. Je vidieť, že na svojej postave poctivo maká a je to každým rokom lepšie. Nie je už na nej badať ani gram tuku navyše, za to sa jej rysujú pevné svaly na bruchu - smelo sa môže porovnávať s našou Darou Rolins. Pred pár dňami pózovala na austrálskej piesočnatej pláži pre známu austrálsku návrhárku.

Vyfotili pritom celú sériu fotografií, na ktorých má Rita oblečené mini bikinky a na pevnom vypracovanom bruchu sa jej trblietala zlatá retiazka. Nezabudla ukázať ani svoj zadok, na ktorom si vyhrnula spodnú časť bikín, aby z neho bolo vidieť čo najviac. Na niektorých fotkách mala na sebe aj veľký prívesok z tyrkysu spolu s obrovským kryštálom zaveseným na dlhej hrubej retiazke a tiež tri prstene na rukách, pričom ukázala jej početné tetovania. Na jednom prsteni sa vynímal ružový kameň, na druhom zas smaragd a tretí vyzeral ako obrúčka, ako vidieť na snímkach uverejnených v Page Six. 

Vypočujte si nový hit Rity Ory s názvom You Only Love Me:

Ritiny fanúšikovia sa v komentároch vyjadrovali veľmi pochvalne k jej postave. "Do pekla!Vysekaná! A nádherná," vyjadril sa jeden s obdivom. "Krásne, bezchybné telo bohyne vysekané samotnými bohmi," pridal poklonu ďalší. Iba zhruba dva týždne predtým sa Ora pochválila figúrou z dubajskej pláže. Niektorí jej vyčítajú, že pôsobí jej odhaľovanie až príliš "lacno" a nedôstojne, na druhej strane, kto by sa nechcel pochváliť takou dokonalou postavou. Dara potvrdí...

Rita má poriadne vysekanú postavu, ktoeú neváha vystaviť na obdiv: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie